grabek246 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 tak jak w temacie chcialbym kupic jakies dobre radio do 200 zl. zalezy mi zeby mialo wbudowany usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja bym doradził dołożyć troche pieniążków i kupić radio dobrej firmy, a nie jakieś no name.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Na początku kupiłem jakieś niemarkowe radyjko z allegro ,z czytnikiem kart i USB..padło po miesiącu !Całe szczęscie sprzedawca nie robił łaski ze zwrotem kaski ,kup markowe ,na dłużej starczy i mniej poblemów ,możesz kupić pioneera takiego jak mój np,lub inne B) Mam kumpla co kupił radyjko w biedronce rok temu i nie narzeka...tylko jak to wygląda :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 tez powiem lepiej odłożyć więcej kasy na coś lepszego, ja kupiłem LG i powiem że oczekiwałem więc z tego radia :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 a jakie radio proponujecie? sony? alpine? lg? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Alpine, tylko z usb jakieś porządne to koszt tak 600-1500zł , Soniacz też ok ;p sam ostatnio kupiłem ale za 700zł B) Szajs z Lg itp sobie odpuść, a i jeszcze jedno jakie masz głośniki do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Cięcie 4 glosniki: 2 Pioneer i 2 Kenwood REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 grabek246, jeżeli nie chcesz długo czekać i odkładać kasę, to może zastanów się nad JVC np. takie http://allegro.pl/item881522917_jvc_kd_r40...jvc_kielce.html za 330 PLN masz radyjko z USB nowe i firmowe. Ja od zawsze kupowałem JVC i nigdy nie narzekałem. Jedno z moich pierwszych JVC chodziło bez problemu około 5 lat nie miało problemów z czytaniem CD i nawet nie myślałem nad jego zmianą, sprzedałem je z poprzednim samochodem ponieważ w Megance było radio fabryczne B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brejq Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 etam, szajs :evil: Fakt uznane marki są ok i to żadna tajemnica nawet dla laika. grabek246, pyta o radio do 200zl z usb, a w takiej cenie raczej nie kupi alpiny etc. Przede wszystkim zależy grabek246, po co Ci to radio, chcesz podłączać wzmaki, suby wyciszać autko? Przy budżecie 200zł za radio to raczej wątpliwe. Więc po co się spina na drogie sprzęty na siłę. Miałem kiedyś AEG (mniej płaciłem ~240zł za nówkę z gwarancją etc)w clio i byłem bardzo zadowolony, przez 2 lata nic się nie działo, a i obecny właściciel samochodu nie ma zanim problemów. Oczywiście nie ma porównania do np Kenwooda ale jak ma służyć do słuchania muzy podczas dojazdów do pracy (a nie orgii audiofilskich) to jest wyśmienite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 pawel400, dzieki za pomoc, chyba sie na nie zdecyduje B) brejq, nie mam zamiaru zadnych wzmacniaczy ani innych ceregil(tuba itd) podlanczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 grabek246, nie ma sprawy B) Popatrz sobie jeszcze na inne modele JVC, może dołożysz parę groszy i będzie fajniejsze, albo z pilotem B) Jeżeli nie chcesz podłączać do tego radia super mega drogich i wypasionych wzmacniaczy i subwoofer-ów to wystarczy Ci ono w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja ze swojej strony również mogę polecić markę JVC. Sam jeżdżę ze swoim JVC już 3 rok bez żadnych problemów. B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 sluchajcie znalazlem cos takiego http://www.allegro.pl/item883536729_jvc_kd...cja_2_lata.html oplaca sie kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 grabek246, opłaca B) moja dziewczyna ma takie u siebie w samochodzie i jak za te pieniądze jest OK. Tylko że, Ty szukałeś czegoś z obsługą USB, a to nie ma USB, rozmyśliłeś się B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 pawel400, nie rozmyslilem sie ale wydaje mi sie ze to radio jest ok i akurat mam na tyle kasy zeby kupic;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi