Predator85 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 http://www.tuning.gen.tr/imagdatas/3tK73367.jpg http://www.coches-motos.com/piccoches/coche345053651.jpg obejzyjcie sobie :) [co mamy oglądać jak linki nie działają :( , popraw drugi link- bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Panowie ktora wersja lepsza? Ta co dalem powyzej czy ta: W tej wersji zmienilem mocowanie przedniej dokladki (moze obedzie sie bez szpachli) i zrobilem bardziej stylowy prog :( Dodalem takze delikatne brewki Pytam bo jak sie uda to zlece wykonanie takich elementow 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 mi osobiście bardziej podoba się wersja 1 (może przez te felgi), dla mnie ona jest bardziej wyrazista od 2. Z drugiej strony ta 2 jest bardziej subtelna - zależy co lubisz. Ja obstaje za 1 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dla mnie 2. Jesli tylko nie zamierzasz obnizac zaiweszenia. BO jesli tak to i 1 i 2 odpada. Obinzylem przedwoczoraj przod o 35 mm i z jakimkolwiek krawężnikiem jest tragedia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Obnizanie poki co nie wchodzi w rachube, skupiam sie na pakiecie dokladek bo to jest najbardziej karkołomne. Rozmawialem z znajomym ktory ma firme zajmujaca sie produkcja takich elementow i powiedzial mi ze przedni dokladka jest za cienka :-? A ja nie chce robic jakis drastycznych zmian tylko delikatnie podkreslic caloksztalt, moze jakos go przekonam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No i felgi inne (wieksze) bo jak zalozysz ospojlerowanie do tych felg, to bedzie to wygladac... chyba sam wiesz jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Panowie ktora wersja lepsza? I jedna i druga jest przyjemna,ale sklanialbym sie ku pierwszej ale tylko w zestawieniu z takimi felgami-maja agresywny racingowy wzor. Druga opcja idzie bardziej w strone elegancji wiec felgi musialyby byc delikatniejsze. Wielki szacun za umiejetnosci-VT wyglada naprawde swietnie!!Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1986 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Moje pierwsze próby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja wrzuce fotke po VT bryki siorki (suzuki swift 92 ) przyciemnione szyby, zmiana koloru na czarny, nowe felgi i usuniecie rdzy z blotnika i progow jak bedzie jakas ladna pogoda to strzele fotki i zrobie VT meganki PS. mam problem nie moge (czyt. nie umiem) zrobic efekty gleby jak sie to robi? pracuje w gimp'ie cos ala photoshop pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 zaznaczasz samochod tak aby pominac kola i glebe, wciskasz ctrl+c (kopiowanie), nastepnie ctrl+v (wklejanie) i obnizasz zaznaczony element. Jakby co to sluze pomoca w PW w bardzo szerokim zakresie (nie zebym sie reklamowal :-P ) P.S. Fele troche plaskie wyszly. Jak juz chcesz wstawic fele to szukaj dawcy w podobnej perspektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 oto i meganka troche brudna szczegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A nie da się jej virtualnie umyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 hehe jutro jej fundne myjke chociaz teraz taka pogoda ze nie ma co myc a pod dom musze jeszcze dojechac drogami, ktore sa cale w blocie po deszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A nie da się jej virtualnie umyć ;-) Wszystko sie da :-P Tylko ile to roboty przy tym :-? Szybciej sam umyjesz niz zrobisz to w Virtualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 odgrzeje kotleta może jeszcze coś wykombinuję ;) a swoją drogą ciekaw jestem ile kosztowałoby takie malowanie... :roll: w sumie tylko nadwozie i felgi, bez przeróbek karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi