nicpon Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 noo wygladaloby to bardzo ładnie ale malowanie nie jest tanie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 150-250zł / element... całe auto to powiedzmy 11-12 elementów zależy jak dach liczyć lekko wychodzi 2500zł minus rabat 200-500zł i w tej cenie zrobić felgi. czyli koło 2500zł trzebaby liczyć :/ cholera! :] i potem jeszcze zmiany w dowodzie... papierki... może jak zarobię tyle, żeby kupić osobno inne auto to meganka się pobawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Ja sie pytałem to malowanie w AGT w komorze kosztowało 4 tysiaki w zwyż. (golf I). Tylko że to tuningowcy oni mają wygórowane ceny zawsze [ Dodano: 2008-09-20, 22:44 ] DrNO seryjny kolor + jakieś ładne odatki chyba najlepszy ;] zawsze czarny to gangsterka - coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Odświeżam Nie jest to moja Meganka, ale na pewno ma związek z tematem, czyli Virtualnym Tuningiem :) Wstawiłem do Meganki R26 taki o to pakiecik który pierwotnie obmyśliłem do Audi A3, ale jak widać (przynajmniej mi się tak wydaje) leży jak ulał :) P.S. Troszkę niestarannie to zrobiłem, ale w pracy mam niezbyt dobrą myszkę do takiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 LUKASZ JESTES WIELKI!!!!!!!!!! Ta Megana jest swietna!! kombinujesz cos na forum VT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jasne że kombinuję Nie będę robił reklamy, ale jak wpiszesz w google: Lukas.s virtual tuning to wyświetli się parę for na których urzęduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Lukas.s, wielki szacunek dla twoich umiejętności, jak zrobię porządne foto i dobrej rozdzielczości poproszę cię o małe VT mojego Scenica... możliwe że projekt nawet ujrzy światło dzienne na wiosnę... pozdrawiam i odezwę sie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jak chcesz mieć ładnie zrobione VT to radziłbym pośpieszyć się, bo za niedługo rozpoczynają się Mistrzostwa Polski w wirtualnym tuningu i mogę już nie mieć tyle wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wygląda świetnie oprócz przodu - przypomina mi nowe ałdi co niestety jest ewidentną wadą. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Skromny projekcik dla Easy'ego Miało być skromnie, czy tak wyszło to już sami oceńcie :-P . Standardowo cały bodykit rysowany wg. własnego pomysłu + drobne zmiany kosmetyczne. Oryginal: VT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Lukas.s, zdolny jesteś, autko po VT super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 O Kurcze ** :shock: Rozumiem, że to chciałeś powiedzieć - Prezes Mistrzostwo świata stary! Tak, dokładnie to chciałem powiedzieć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Lukas.s faktycznie szacunek dla ciebie Meganka Easiego wygląda naprawdę elegancko. Chyba każdy użytkownik forum chciałby autko byś mu zrobił VT by móc się rozmażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 to takie małe VT Dzięki Lukas.s za zrobienie lamp ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi