Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Fanklub Motoryzacyjny Roku 2010

CAPOMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego nie oddam głosu na to forum.

Będę szczery - jak można oddać głos na forum na którym tematy zamykane są z byle powodu. Admin ma absolutna władzę nad forum i jak pisze w regulaminie "ma zawsze rację, a jak nie ma racji patrz punkt 1" (jak dla mnie jest to przejaw straszliwych kompleksów i współczuję takim ludziom), za cytowanie postów dostaje sie upomnienie, a każdy post krtóry Admin uzna za odbiegajacy od tematu (czyżby admin miał wiedzę absolutną??) jest kasowany.

Sorry, ale to forum (a właściwie jego władze) musi najpierw dorosnąć do bycia prawdziwym forum, wtedy można pokusić się o oddanie na nie głosu <ok>

Pierwszy raz spotkałem forum, na którym po napisaniu postu człowiek zastanawia się czy po kolejnym zalogowaniu jego post jeszcze będzie w danym temacie czy moze Admin uzna go za niestosowny/nic nie wnoszacy dotematu/nie na temat/sprzeczny z regulaminem - do wyboru - i go wywali. Jak dla mnie paranoja :(

Mam wrażenie, że to forum ma być rozrywką dla jego władz, a forumowicze nie mają nic do gadania i są zbęnym dodatkiem. A przecież forum jest dla forumowiczów czyli dla nas wszystkich.

To nie jest temat o działaniu forum a głównie o tym tylko napisałeś.

Potem się dziwi, że posty mu się wywala :!:

Ten dla jasności też wygaszam :!:

Pojawiły się kolejne odp. więc post zostanie, aby potem nie było sytuacji, że odpowiedzi są nie wiadomo do czego.

"To nie jest temat o działaniu forum a głównie o tym tylko napisałeś.

Potem się dziwi, że posty mu się wywala

Ten dla jasności też wygaszam "

Kolego TO JEST NA TEMAT !! Temat jest o głosowaniu w konkursie na najlepsze forum. A ja pisze dlaczego NIE zagłosuję w tym konkursie, więc moja wypowiedz jak najbardziej dotyczy głównego tematu postu <ok> Proponuję czytać ze zrozumieniem.

A to że to wygasisz to było dla mnie oczywiste. Władze tego forum bardzo nie lubią krytyki.

Lubią krytykę ale zamieszczaną we właściwym miejscu :!:

Zrobiłeś Nam ogromną krzywdę zabierając ten jeden głos, więc napawaj się słodyczą zemsty. Przyjęliśmy to do wiadomości i już wystarczy. Natomiast jeśli tak bardzo chcesz tą krytykę wylewać na forum, to zrób to w odpowiednim miejscu. Kilka wątków z resztą już jest, więc możesz nawet tam się dopisać. Ten temat nie traktuje o tym, czy czyjś post został usunięty, wygaszony, zasadnie, niezasadnie itp.

Tak więc po raz ostatni jesteś proszony o nie przerabianie tego wątka w dysputę o Twym uciemiężeniu na forum.

Mam wrażenie, że to forum ma być rozrywką dla jego władz, a forumowicze nie mają nic do gadania i są zbęnym dodatkiem. A przecież forum jest dla forumowiczów czyli dla nas wszystkich.

niema co się przejmować bo i tak nie wygramy <ok> niema szans niestety, za mało aktywnych użytkowników a jak ktoś jest to same kłótnie widzę ;?

Wejdźcie sobie na aktualności dotyczące głosowania. Zobaczycie tam takie ciekawostki jak np. : udaremniony atak botów na konta danego klubu. A ile nie udaremnili to inna sprawa. Normalnym klikaniem się nie wygra i nie ma szans. BMW przez jedną noc 6tyś głosów, dobre bajki.