Yataman Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Witam serdecznie Potrzebuję dowiedzieć się jak demontuje się boczek w scenicu z 2001 roku. Chciałem opuscic prawą szybę elektryczną. Coś zabrzęczało i szyba spadła do połowy. Słychać silniczek i jakieś brzęki . . . CO zrobić. Chciałem dzis zdemontować boczek , odkrecilem dwie śrubki na dole., jedną przy klamce. Wyjąłem glosnik ( ale tam nie ma srubek ). Gdzie jeszcze trzyma się boczek? Zauważyłem, że są spinki białe w około pod boczkiem, kilka puscilo ale cos trzyma w środku. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 http://megane.com.pl/scenic-i-phi-elektryc...w-to-vt3078.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 P_r_z_e_m_o, tylko "zdjęcia czasowo niedostępne" :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 2 srubki na dole. 4 w okrągłych zagłębieniacha do okoła głośnika, w klamce. reszta to spinki. Przy szybie jest plastikowy trójkącik(nad tapicerką) trzeba go pociągnąć do siebie równolegle. I boczek masz zdjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marióż Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Mam pytanko:Dziś żona była na zakupach Renatką i przy wysiadaniu "została jej klamka w ręku" usłyszała też dźwięk jakby spadała jakaś śrubka! zrobiłem oględziny tematu i widzę,że to nie była śrubka tylko pewnie jakaś blaszka trzymająca klamkę na śrubie, moje pytanie jest takie: czy jak odkręcę boczek od spodu to dostanę się do tego czegoś co spadło, czy cały będę musiał ściągać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak nie odkręcisz całego, to ciężko będzie sięgnąć po blaszkę, nie mówiąc już o jej założeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marióż Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Czyli tak jak przypuszczałem, nie obejdzie się bez demontażu całego boczku, tak się właśnie zastanawiałem jak wygląda ta blaszka i czy się ją da zamontować od strony zewnętrznej, ale skoro piszesz że nie to zdejmę cały bok Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi