antonescu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jedź do aso. Widać wyraźnie, że znajomi fachowcy nie radzą sobie z tym samochodem. Proponuję zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monik Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 może nie w temacie, ale... ja miałam z 2003r z tym samym silnikiem. po 4 miesiącach walki doprowadziłam ją do jako takiego porządku i sprzedałam handlarzowi. pomogło jak ręką odjął norma to komunikat check injection, niby wtrsyki i pompa w porządku, ale w aucie falowały obroty, silnik pracował nierówno itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilaflorczak Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 WITAM AUTO JEST ODEBRANE OD ELEKTRONIKA POWIEDZIAL ZE ZNALAZL PRZECZYNE I BEDZIE CHODZIC ALE CO WYSIADLO TO MI NIE POWIEDZIAL NIE WIEM CZY TE AUTO SPRZEDAC CZY JESZCZE SIE NIM NACIESZYC :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_26 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Powiem tak nie ma auta które by się nie psuło każde autko wcześniej czy później coś tam będzie miało z czymś problem a to czy sprzedać czy nie to musisz sam zdecydować. A odnośnie tego mechanika to dziwny gość albo z niego taki mechanik, albo nie wiem ale skoro nawet nie powiedział co było przyczyną awarii to daje trochę do myślenia czy on aby na pewno obeznany w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ALE CO WYSIADLO TO MI NIE POWIEDZIALnie rozumiem jak nie chciał powiedzieć...może sam nie wie co sie stało a autko w dziwny sposób odżyło? Weż chłopie zmień mechanika albo płać mu za niewiedzę i eksperymenty na Twoim aucie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilaflorczak Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 teraz megi lata jak szalona :) Ale mam jeszcze jedno pytanko jak wyjąc wyswietlacz od radia z konsoli :) bo mi dziwnie swieci pokazuje tylko połowe informacji :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Trzeba wyrwać ten cały daszek z wyświetlaczem, ciągnąc go do góry. Jak zatrzaski puszczą, następnie wyciąga się go do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi