brudijr Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) A ja mam takie pytanie. Mam podgrzewane składane itp. lusterka. Jednak ostatnio na moście pani złożyła mi tak lusterko na przejeździe, że się zbiło, wymieniłem na używany oryginał, ale podgrzewanie nie działa... Co może być przyczyną? (lewe nie grzeje, prawe grzeje) Edytowane 10 Grudnia 2012 przez brudijr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Zły styk, przepalona mata, albo po prostu zapomniałeś podłączyć wkład do kostki. Wydłubać szkło raz jeszcze, posprawdzać, ewentualnie przemierzyć w samej kostce czy dochodzi zasilanie jak włączysz funkcję dobra widoczność Edytowane 11 Grudnia 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 oby coś nie stykało, bo nie chce mi się znowu wkładu wymieniać, to musze podjechac do elektryka, bo ja nie mam narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 wymieniłem na używany oryginał, A może ten używany oryginał był padnięty :P Dobrze wpiąłeś przewody Może któryś się przerwał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbandito Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ma ktoś schemat kostki i które styki sprawdzić? Napięcie powinno być ciągłe czy dawać tylko impuls do załączenia podgrzewania? Na logikę powinno być ciągłe, ale przed rozbiórką wolę się upewnić. Nie działa mi podgrzewanie lewego lustra, prawe działa. Jak będę pewny, że to wkład lustra, a nie kable, to z wymianą nie powinienem mieć problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kostka pod lusterkiem piny: 1,5. Bezpiecznik wspólny dla obydwu mat grzejnych. schemat nr 239, scenic II: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi