Spory Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witojcie Meganofile. Ja z taką propozycją, pomysłem: W związku z coraz powszechniejszym 'nalepkowaniem' towarzystwa spod znaku Megane myślę że w niedługim czasie będzie coraz więcej postów z serii "obtrąbiony, pozdrowiony, widziany ..." Może utworzyć oddzielny topic? Niezła radocha wyczaić "swojego" gdzieś na trasie. Zapraszam do dyskusji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tylko coby potem nie było "co za debil na mnie trąbi :evil: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jak zatrąbi kierownik Megany - można domniemać że to nasz człowiek, jak akiś inny - to pewne pieniacz ;-) Można zapodać też strzałę z długich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Prezes... na PIKURZE to tez dziala, co chwile sa pozdrowienia i jakos nie ma problemu ale sadze ze mozna zamiast osobnego dzialu dorzucic przyklejony temat w dziale zloty/spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja bym jednak podszedl ostrozniej do tego tematu. Bedzie to luzny watek, a co za tym idzie bedzie gadanie doslownie o wszystkim. Tak jak to mialo miejsce w dziale nasze auta. Na razie jestem sceptycznie nastawiony do takiego pomyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przyznam szczerze, że nie znam jeszcze zwyczajów użytkowników forum Megane. Wiem tylko, że na forum Octavii taki topic przyjął się znakomicie a dyskutowano tam tylko o spotkaniach klubowiczów na trasie. Może faktycznie za wszcześnie jeszcze na taki temat, forum jest w fazie rozwoju, a i oklejanie klubowych maszyn dopiero w fazie raczkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 sadze ze sie to ulozy tak jak cale forum zauwazyles Krzychu ze teraz jest jakby spokojniej niz na poczatku (pierwsze 1000userow)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dokładnie. Stali bywalcy nadają ton! Co do pozdrowień, to zobaczymy jak wiele takich się będzie pojawiało i jaką formą przybiorą. Jeżeli bedą się pojawiały (a wierzę że tak będzie) to lepiej żeby były w jednym miejscu (dział lub wątek) niż co chwile nowy post w przypadkowej lokalizacji. Wystarczy przywołać sprawę przywitań. Póki nie było przyklejonego wątku, co chwilę ktoś zakładał nowy. Teraz jest spokój. Wystarczy, przykleić wątek "Pozdrawienia drogowe Forumowiczów" lub coś podobnego, i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 czyli sie zgadzamy do formy i czekamy an rozwoj wypadkow gdzy ludzie juz dostana wlepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jesli pojawia sie takie posty bedzie reakcja w postaci specjalnego watku. Na razie nie widze takiej potrzeby. Temat uznaje za zamkniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi