Diodak Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Cześć, Czy ktoś z kolegów mógłby udzielić wskazówki ja zdemontować w Scenicu II schowek w podłodze po nogami kierowcy ? Czy wykładzina w schowku stanowi jedną całość z wykładziną podłogową ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nico44 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Postępuj wedle instrukcji: Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 nico44, Dzięki Kolego za pomoc.....ale chodzi mi o "...schowek w podłodze po nogami kierowcy ...." a nie pod siedziskiem fotela. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Musisz go otworzyć i pewnie,ale nie za mocno pociągnąć i Ci wyjdzie.Tylko ostrożnie,bo uchwyty go trzymające zamocowane są na piance montażowej i łatwo je wyrwać.A wykładzina na podłodze i w schowku to jest jedna całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diodak Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 sei08, Próbowałem już robić tak jak opisałeś, ale bałem się, że coś połamię. Chociaż użyłem sporej siły to nie udało mi się "wypiąć" pokrywy. Być może jest jakiś "myk"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Próbuj najpierw pociągnąć od strony progu, tam są dwa zatrzaski, od strony zawiasu pokrywy są dwa bolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi