janiol13 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 djkorba, qwa masakra :shock: Mam nadzieje ze to nie przez te Twoje przednie zawieszenie...Tak z ciekawosci: Ile miales na blacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 djkorba, Dobrze, że Ty cały. Pytanie dlaczego tak się stało. Przebiła się, rozleciała czy była źle osadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkorba Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 samochod zabrali do analizy specjalistow policyjnych predkosc hmmm byla troche zawysoka ale kolo 90km/h jedno z koł było mniejwięcej na wysokości pierwszego manewru znaczy 400m za samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ;/ fatalnie.. bardzo źle. Najważniejsze, że jesteś cały. Długo się nim nie nacieszyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 zdrowie najważniejsze,dużo szczęscia miałeś z tym odbijaniem od drzew bo widać,że drzwi kierowcy nietknięte. Ciekawi mnie jak to z tym kołem/oponą-co było przyczyną. Wracaj na forum z nową Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theSTIG Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Megane I miała 4 gwiazdki w euro ncap, więc jak na lata 96-99 to całkiem kozacki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dziękuj temu do góry ,że cały jesteś a swoją drogą to megi też w tym swój udział miała bo wiadomo,że to bezpieczne autka :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No i się doigrałem wysokiego krawężnika :-? ,może koledzy z okolic Wrocławia lub z samego Wrocka zajmują się lakierowaniem to byśmy się zgadali .Zderzak już pospawany teraz znalezć chętnego co by prysnął kolorkiem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowall Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 niestety i ja dołączyłem z fotkami mojej megii. Teraz auto pozostaje sprzedać :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 co się stało? łazienka była zamknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cnl Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam! Małe pytanko, myśle , że nie jest to offtopic. Napiszcie prosze, czy sprawca wypadku ma możliwość zdobycia informacji o kwocie jaka została wypłacona z jego OC poszkodowanemu. Dzisiaj "ktoś" stuknął mi w tył Reni , stłuczka została zgłoszona, ale zależy mi na tym, żeby sprawca nie poznał kwoty jaką wypłaci mi jego ubezpieczyciel (z przyczyn osobistych). Jak to wygląda w rzeczywistości?Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mi się wydaje, że sprawca dostaje informacje o tym jaka kwota została wypłacona z jego OC. Wątpię czy jest możliwość zablokowania tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 cnl, w takim wypadku to byś musiał chyba poprosić o nakaz sądu nieujawniania kwoty wypłaconej z OC właścicielowi danej polisy. W końcu to w sumie jego pieniądze, ma prawo wiedzieć co się z nimi dzieje. Ja tak miałem, że jak sprzątnąłem z drogi skuterek, to koleś dostał 943,17 czy jakoś tak (te klimaty końcówki kwoty) i się ziomek wykłucił o tą resztę do równego kafla ;} razem z groszami, a ja oczywiście byłem dokłądnie informowany co jak i kiedy nawet się zastanawiałem, czy nie zażądać od tego zioma uzasadnienia reklamacji wypłaconego odszkodowania, ale sobie darowałem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cnl Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ok!Dobrze wiedzieć ,że on wie Musze pokombinować w inną stronę. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicherka Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 AVE Tak jechalem ze przefasonowalem tyl Ford'a Ka. I co dziwne Pani miala tylko zderzak wgnieciony. Wezwala policje, ja zaplacilem 300PNZ i 6PKT, Pani zebrala OPR, za to ze wezwala policje a nie zadzwonila do ubezpieczyciela. Prawoskret na rondzie kolo MACRO w Rybniku (nie wymusilem pierszenstwa tylko sie zagapilem na nie wiem co ) Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi