kawalek_edukacyjny Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 myślę, że może być problem z określeniem prędkości przez kierowce, bo nie działa mu prędkościomierz , ale może według jego określenia prędkości na podstawie obrotów silnika będzie w stanie powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 To był asfalt, czy śniegiem cała pokryta droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 uhuhu szkoda. Ważne, że jesteś cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 szukaj części w kolorze na allegro i sam to zrobisz Młotek, przecinak i do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 EnD, jak chcesz to lampę mam, zderzak sie wczoraj sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamskioko Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam. A tak wygląda moje dziecko po potraktowaniu go przez Volvo... ale Volvo typu ciągnik siodłowy z naczepą typu Złomrex. Jechałem z Łodzi do Piotrkowa. Za Rzgowem za światłami był jeszcze ciemny poranek poganiał na lewym pasie wspomniany złomrex. Tak poganiał że za szybko zmienił pas bez upewnienia się i mnie zawadził na tyłku (lewa strona zderzaka od kierowcy) postawił na bok a potem... to już pamiętam tylko barierki rozgraniczające pasy ruchu i drugie uderzenie środkiem naczepy (uszkodziłem mu bak paliwa i nadkole naczepy). Wysiadłem z samochodu w szoku (dalej grało radio!!!) i podziękowałem Bogu za możliwość dalszego istnienia. W załączeniu załączam fotki. Faktem jest że próbuje teraz "TO" sprzedać bo firma ubezpieczeniowa się na mnie wyparła. Wypłaciła swoją część i powiedzieli żebym sam sobie ten złom sprzedał. Wystawiłem to też na gratce. http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...a-10157051.html Może znacie kogoś kto byłby zainteresowany tym na części ? Kurtka tak kochałem ten wóz. Był moim pierwszym renault i wziąłem go z salonu... :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Szczęście, że nic się nie stało!!! Kolejny dowód na to, że Megane jest bezpiecznym samochodem. Auta szkoda, ale najważniejsze jest Twoje zdrowie. Natomiast kolesia to bym chyba zatłukł ;-/ Bez obrazy dla niektórych (np. Robaka - respekt), ale większość kolesi prowadzących TIRy uważa się za panów dróg! Za jaja powiesić takiego frajera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 masakra,dobrze,że ty cały. CareK zgadzam się w 100% co do "tirowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Megii mocno oberwała... dobrze, że tobie nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Masakra, dobrze że Ty jesteś cały. Codziennie tamtędy jeżdżę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 ważne że muzyczka grała ;p Poważnie: dobrze, że jesteś w stanie opisać wszystko na forum. Autko będzie następne, chociaż domyślam się jak Ci jest szkoda tego. Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamskioko Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Kurcze... szkoda. Macie rację tam była dusza. Mówię wam to tak jakby ktoś zabił Ci kogoś z rodziny... Niestety dusza już uleciała a mi zostały zwłoki do sprzedaży. Faktem jest że myślę już o następnej... coś jakby sedan 1,6 albo 1,5 dCi ... Najpierw dam fory firmie ściągającej odszkodowania, żeby ściągnęli z jego PZU kasę abym mógł ją sobie kupić... A ten gość mi powiedział jak wysiadł że nic nie czuł, żeby mnie przesuwał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walec Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 to co się dzieje ostatnio na drogach to dramat jest... Dzisiaj jadąc autobusem mzk zaliczyłem "drift" - osobiście mam strach jeździć czymkolwiek jeśli ja nie prowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 :shock: :shock: :shock: Cale szczescie ze Tobie sie nic nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 adamskioko, dobrze że jesteś cały Jak masz 2002 rok i ciemną deskę rozdzielczą to ja jestem chętny na maskownice (ciemne) głośników przednich drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi