Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

stłuczka fotki:) - tylko naszych autek.

back2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. A tak wygląda moje dziecko po potraktowaniu go przez Volvo...

ale Volvo typu ciągnik siodłowy z naczepą typu Złomrex.

Jechałem z Łodzi do Piotrkowa. Za Rzgowem za światłami był jeszcze ciemny poranek poganiał na lewym pasie wspomniany złomrex.

Tak poganiał że za szybko zmienił pas bez upewnienia się i mnie zawadził na tyłku (lewa strona zderzaka od kierowcy) postawił na bok a potem...

to już pamiętam tylko barierki rozgraniczające pasy ruchu i drugie uderzenie środkiem naczepy (uszkodziłem mu bak paliwa i nadkole naczepy).

Wysiadłem z samochodu w szoku (dalej grało radio!!!) i podziękowałem Bogu za możliwość dalszego istnienia.

W załączeniu załączam fotki. Faktem jest że próbuje teraz "TO" sprzedać bo firma ubezpieczeniowa się na mnie wyparła. Wypłaciła swoją część i powiedzieli żebym sam sobie ten złom sprzedał.

Wystawiłem to też na gratce.

http://moto.gratka.pl/tresc/renault-megane...a-10157051.html

Może znacie kogoś kto byłby zainteresowany tym na części ?

Kurtka tak kochałem ten wóz. Był moim pierwszym renault i wziąłem go z salonu... :cry: :cry:

post-8408-1235046585_thumb.jpg

post-1-1235046585_thumb.jpg

post-1-1235046586_thumb.jpg

post-1-1235046587_thumb.jpg

post-1-1235046588_thumb.jpg

Szczęście, że nic się nie stało!!! Kolejny dowód na to, że Megane jest bezpiecznym samochodem. Auta szkoda, ale najważniejsze jest Twoje zdrowie. Natomiast kolesia to bym chyba zatłukł ;-/ Bez obrazy dla niektórych (np. Robaka - respekt), ale większość kolesi prowadzących TIRy uważa się za panów dróg! Za jaja powiesić takiego frajera!

Kurcze... szkoda. Macie rację tam była dusza. Mówię wam to tak jakby ktoś zabił Ci kogoś z rodziny...

Niestety dusza już uleciała a mi zostały zwłoki do sprzedaży.

Faktem jest że myślę już o następnej... coś jakby sedan 1,6 albo 1,5 dCi ...

Najpierw dam fory firmie ściągającej odszkodowania, żeby ściągnęli z jego PZU kasę abym mógł ją sobie kupić...

A ten gość mi powiedział jak wysiadł że nic nie czuł, żeby mnie przesuwał !!!

adamskioko, dobrze że jesteś cały :oops:

Jak masz 2002 rok i ciemną deskę rozdzielczą to ja jestem chętny na maskownice (ciemne) głośników przednich drzwi :oops: