hornet Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 glenn nie bierz tego do siebie.... Masz w swej stajni dwie Renówki (jak ja) to musi powodować uśmiech każdego poranka To dobrze, że kiedy wsiadasz do auta i patrzysz na nie od wewnątrz, możesz wiedzieć że masz się styl Miałem 3 lata temu Lagunę II 1.8, 125km, miała klasę. Miło ją wspominam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dobra, reasumując i kończąc dysputę z trollem. Nie znalazlem testow o2, ale znalazlem testy referencji w klasie, czyli golfa 6. Porownajmy m3 1.9 dci i g6 2.0tdi predkosci w slalomie z pacholkami co 18 m i predkosci w tescie wymijania ISO(a.k.a Łoś),niemalże takie same. Golf przejezdza szybciej próbę VDA. Wyposazony w dsg golf do 130 km/ przyspiesza o pomijalne 0,1 s wolniej. Do 160 zaś, o niecale 3 s szybciej. Hałas w środku w dB(A): Przy 100 km.h w m3 - 66 w G6 68 Przy 130 km/h w m3 - 69 w G6 72 Przy 160 km/h w m3 - 73 w G6 74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 nie mam pojęcia jak ktoś,który przejechał swoim autem raptem 26tkm w dwa lata może wogóle zabierac glos w dyskusji :roll: Nik, tyle to ja łapie na licznik w 4 miesiące.Jak przejedziesz swoją OII powiedzmy 100tkm(czyli za jakies 5 lat) to napisz coś o tym autku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1611 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Dodam Wam argument kobiety w kwestii wyboru raczej wizualnego, cytuję: " przód w octavii wygląda jak morda świni" interesujące, nie? P.S ten argument chyba u mnie przeważył i dlatego jest meganka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 hahaha niezłe porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 " przód w octavii wygląda jak morda świni"Ach te kobiece postrzeganie świata Najbardziej do tego określenia pasuje jednak Kia Picanto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 " przód w octavii wygląda jak morda świni" Bliżej megnane3 do żaby niż octavii do świni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonKisiel Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 malutka żabcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1611 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Żeby zakończyć ten Nasz oftopic, podsumuję tak jak te porównania podsumowała moja druga połowa, cytuję: "żaba pocałowana zamienić się może w księżniczkę/księcia ale ze świni to już tylko kotlet może być" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 pawel1611, przypominam o jednym : "nie to ładne co ładne , ale to co sie komu podoba" Do mnie np. Megane III wogóle nie przemawia - taki przód bez żadnego wyrazu kojarzący mi się z Hundaiem Lantrą z konca lat 90-tych. megane II mi sie podobała ale III jest dla mnie paskudna, zwłaszcza 3-drzwiowa. Octavia II baaardzo mi sie podoba i mojej żonie również. Takze kazdy ma swój własny gust. P.S. Znam nawet miłosników Multipli i Thalii czyli aut powszechnie uwazanych za totalnie paskudztwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nik, masz coś do Thalii?? bardzo dobry samochód POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 bardzo dobry samochód co nie zmienia powszechnej opinii o nim Znam jednego właściciela thalii i jest z niej bardzo zadowolony. Właśnie wziął kolejną z salonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 maciek127, a czy ja piszę, że zły ??!!! Kłania sie czytanie ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Nik, umiem czytać ze zrozumieniem ale nie pozwolę na to żeby ktoś na Thalie mówił paskuda, brzydki. Nie wolno używać nawet sformułowań w Pytaniach. Ten samochód jest bardzo bezpieczny przekonałem się na własnej skórze. niestety nie miał 9 żyć tylko 3( pechowy rok wszyscy chcieli się przytulać do niej) wracając do meritum do wglądu Megi III i Octavi nie mam zastrzeżeń, w "reno" projektują ciekawe samochody a w Skodzie (WV) kanciate kocki które są potem wygładzane i odpowiednio wyposażane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 maciek127, a o to chodzi No dobrze powedzmy o Thali ze jest niezbyt urodziwa, albo piękna inaczej No i to własnie jest dowód na to, że to co dla jednego jest świnską morda dla innego jest piekną buźką, wiec dyskusja na temat wyglądu Megane III i Octavii II jest TOTALNIE bezcelowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi