aston76 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To niech biurokraci z UE wymyślą, że wszystkie nowe auta mają mieć skrzynię automatyczną i alkomaty. I od razu poprawi się bezpieczeństwo na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A w dieslu można to włączyć? Kolega ma lagunę 3 dCi i mu ta sygnalizacja działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To niech biurokraci z UE wymyślą, że wszystkie nowe auta mają mieć skrzynię automatyczną i alkomaty. I od razu poprawi się bezpieczeństwo na drogach. A w czym skrzynia automatyczna poprawiać ma niby bezpieczeństwo jazdy? Bezpieczeństwo się poprawi jak skończy się społeczne akceptowanie większości przewinień drogowych. A nie, że jej/jemu się spieszy to ma rację łamiąc przepisy. Kiedyś będę miał zły dzień i nie będę hamował jak mi ktoś wymusi na mnie pierwszeństwo czy po wyprzedzeniu zahamuje mi przed maską mszcząc się za to, że jechałem zgodnie z ograniczeniem blokując króla szosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A w czym skrzynia automatyczna poprawiać ma niby bezpieczeństwo jazdy? Przecież to był sarkazm z mojej strony na ten temat unii europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku1111 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A jest możliwość aktywowania tej funkcji? Np w dieslu 1.5 105KM? Dodano: 03 kwi 2015 - 22:42 Nikt nie interesował się tą opcją a konkretnie by ją aktywować? Mi może się nie przyda ale żonie na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respectus Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Bardzo fajna sprawa ten wskaźnik. Znacznie mniej pali jak się sugerujesz tymi strzałkami (chyba że wcześniej i tak jeździłeś ekonomicznie). Ja wcześniej, ciągnąłem zazwyczaj na wyższe obroty przed zmianą biegu a to ma spory wpływ na spalanie. Te strzałki też uczą dobrych nawyków - czyli super dla początkujących kierowców. Zastanawiam się z kolei jaki to będzie miało wpływ na żywotność diesla bo te nie lubią takiej ślamazarnej jazdy, non stop na niskich obrotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Uruchamiałem to podczas przekładki licznika , więc powinno się dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 rozumiem ze tą funkcje włącza się przez konfiguracje automatyczne ale jak parametr należy zmienić w pliku mtc aby zadziała kontrolka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 nikt nie podpowie jaki parametr należy zmienić aby uruchomić ten bajer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onsi Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Szkoda że nik nie chce podpowiedzieć jak tą kontrolke aktywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ja nadal czekam na info jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drive Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A czy jest opcja przestawienia tego w taki sposób aby sygnalizowalo np. odcinkę tak jak jest to w rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi