PrzemoMCKP Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 masz tutaj pare fotek osobiście wolałbym czarne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd7446b2f47586fc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ja powiem tak to co pisze snap to sa jedne wielkie pierdoły posiadam te lampy od miesiaca i nigdy bym juz ich nie zmaienił na normalne w nocy owiele lepiej oświetlaja droge dlaczego światło jest jasniejsze i intensywniejsze ze wzgledu na soczewke nie rozprasza sie tak bardzo. Jesli ktos kupuje lampy wkłada i jezdzi i mysli ze beda świecily fajnie to sie myli, trzeba je ustawic nie w garażu typu kawąłek kredy kreske namalowac i na oko ustawic. Stacja diagnostyczna ksozt 14zł czas 5 min. ;) Pozatym trzeba je posiadac wtedy mozna dawac komentarze a z tego co tu niektórzy pisza to tylko jakies plotki gdzie kiedys usłyszeli ;) Każdy ma swoej zdanie mnie sie lepiej jezdzi i warto wydac ta kase ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To jeszcze dla jasności napisz w jakich warunkach? Jak normalnie w nocy widać ? Jak w nocy po deszczu? Jak w nocy podczas mgły? Czy nie oślepiasz innych ? - wyślij kolegę (ale nie przyjaciela, kogoś kto będzie bezstronny) z 500m i zróbcie mijankę w nocy. W dzień to wiadomo - nie ma znaczenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 O to to! Czekam na ten test ponieważ też jestem zainteresowany kupnem tych lamp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 oo tak tak też czekam na ten tesicik acha tu macie ANGEL EYES do ph2 ktoś tu pytał CZARNE http://www.allegro.pl/item244039617_lampy_...yes_black_.html CHROMOWANE http://www.allegro.pl/item244833696_lampy_...yes_chrom_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 spoko umówimy sie to sobie zrobimy test jestem chetny jakso tyle razy policjam nei zatrzymywała i nic nie mówiła zebym oslepiał czesto jezdizmy klubami z okolic po miescie mijamy sie nic nikt nei mówił zeby oślepiał nie jechałem podczas mgły jechałem natomiast w deszczy w nocy bez latarn i widocznosc jest super. Nie rozumie lduzi ktorzy komentuja rzeczy ktorych nie maja i nie umia sami przetestowac. Tak jak mówiłem jesli ktos zakłąda lampy i ustawia je w garazu to neich sobie siedzi z samochdoem w garazu i nie wyjezdza bo koszt ustawienia to grosze według mnie a przynajmniej wiem ze dobrze swieca ;) Pozdro ;) Ziolo chcesz kup ja ci je proponuje bardzo fajnie wygladaja a i dlamnie lepsza widocznosc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Szczerze mówiąc też się mocno zastanawiam nad zakupem tych "lampek". Zresztą już z Userem Bulą rozmawiałem w sprawie podjechania do Niego w najbliższym czasie w celu obejrzenia jak sie sprawują na żywo. Przód Megi naprawdę bardzo zyskuje dzięki tym lampom, ale pczywiście bezpieczeństwo najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 dajcie znaka jak bedziecie sie spotykac w sprawie tych lamp bo tez mnie interesuja pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 odświeże troche koledze udało się trafić takie lampki ktoś nie wiedział co sprzedaje i cena promocyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tyle, że kierunki zniknęły z narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no i przedewszystkim super wygląda ale czy i super swieca w trakcie jazdy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja czesto mijam Tigre z takimi angels eyesami czy cos takiego pech chce ze zawsze ja mijam na gosc dziurawej drodze i soczewki tak fajnie lataja - gora, dol jakby ktos machal latarka :P moze taki egzemplarz ale fakt same lampy wygladaja fajnie gdyby byly tak zrobione jak fabryczne to czemu nie ale jest podobnie jak z lexusami do tylu podroba i nie leza tak jak fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item260318458_lampy_..._glass_fk_.html http://www.allegro.pl/item259718374_reflek...po_2000rok.html http://www.allegro.pl/search.php?string=me...1&country=1 - jeszcze są tylne, nawet tańsze Jeżeli potrafią równie mocno dawać, to może w końcu się skusze. Jakie tam żarówy dajemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 nom są i tylne tylko szkoda czemu jeszcze niema do classica :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuciano Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Odłożyłem trochę pieniędzy na te lampy przednie, mam scenica a nie megane, czy te lampy się różnią zaczepami? Na necie są sceniki z angle eyes, sam już nie wiem czy to zamawiać żeby potem tego nie opychać za pół ceny :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi