hubert_kielce Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam. Planuje przerobic delikatnie meganke na rs powiedzmy ze zderzaki i podwojny wydech kupi sie na allegro ale tu chcialem zapytac jezeli kupie juz ten podwojny wydech to czy bedzie on brzmial tak samo jak i fabryczny z jedna rurka?? Jezeli tak to podowiedzcie mi co mam zrobic aby miec wydech od rs ki i zeby bylo go slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 będzie go słychać może nie ja w RS bo mocy brakie ale dla ucha będzie fajnie słyszalny... dzięk daje sam tłumik więc powinno być OK... no i czekamy na fotki z przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_kielce Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a jak by wyrzucic tlumik srodkowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusinekwrc Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 tłumik najlepiej od rs ale to jzu i zderzaki sie prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert20 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Oczywiście jeżeli tłumik to i zderzaki tylko jestem typem człowieka który jak sie na czymś nie zna to się za to nie bierze i chętnie kupił bym zderzaki od rski ale nie znam sie na tym i obawiam się zeby ktos nie sprzedał mi jakiegos wadliwego tzn bez zaczepów itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi