Pit27 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Przeczytałem wszystko o poduszkach silnika na forum i ciagle nie wiem co jest przyczyną ? Zapala idealnie, nie rzuca, nie ma drgań w pełnym zakresie obrotów, jedyna rzecz to przy jeździe na dowolnym biegu 3,4 czy5 jak popuszczę gaz i wciskam go ponownie to w momencie wciskania odczuwalne jest lekkie szarpnięcie (niezależnie od predkości samochodu) towarzyszy temu lekkie szarpnięcie do przodu dzwigni zmiany biegów, czyli tak jakby poduszka ? Czy co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jestem też ciekaw tych objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 ja miałem takie same obawy w mojej megane 1.9dci jak pojechałem do mechanika to zmieniłem 2 poduszki jedna 175zl druga 50 zl i teraz chodzi bez zastrzeżeń.pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi