arni88 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A wiec kupiłem sprężyny obniżające Eibach i na stronie sklepu nr seryjny tych sprężyn to E10-75-003-02-22 na pudełku co dostałem pisze to samo a na sprężynach 11-75-003-02VA i tu moje pytanie czy tak ma być czy to jakieś inne sprężyny szukałem po innych silnikach Megane II ale tych nr co są na moich sprężynach nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 pewnie oznaczenie na pudełka i na sprężynach jest inne... wiesz może tak ma byc... zadzwonił bym do przedstawiciela i się dowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Tylko że oni się tam tyle znają, ze szkoda dzwonić :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Może popytaj w bardziej orientujących się sklepach gdzie sprzedają zawias tej firmy. A ten wzór na Twojej sprężynie nie pasuje do innych modeli silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No właśnie początek i koniec jest inny, a w innych modelach w MII nie ma nawet podobnego do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 To bez sensu może to coś w Stylu wersji EU a US/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nie mam pojęcia kolega mi zasugerował że ten 1 nr to nr zestawu a ten 2 co jest na sprężynach to nr cześć i może w tym coś jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dokładnie tak jak mówisz http://www.tecnauto.com/images/pdf/eibachprecos2005.pdf masz tu potwierdzenie. PS. Ile Ci wyszło za same springi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bongowski Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 VA- na końcu numeru to z niem. Oś przednia. HA - Oś tylna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi