mateq111 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam! Mam pytanko jak wyciągnąć znaczek z tylnej klapy w Meganie II. Są tam jakieś gumeczki. Ściągnąć je, przekręcić jakoś? P.S. Próbowałem szukać szukajką ale znalazłem tylko o literkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Jest napisane w książce serwisowej rozdział 48A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 trzeba podważyć logo i wyskoczy z tych mocować 4szt, a w otworach są kołki mocujące montaż ponowny poprzez wciśniecie logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq111 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ok dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi