ludzio2 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam Czy ktoś wie czy można otwierać szyby za pomocą karty ? Mam Megankę z konca 2007 roku. Dzięki za pomoc [ Dodano: 2010-03-06, 21:43 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 NIE. Można tylko zamykać/domykać. Warunek: szyby muszą być sterowane sekwencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzio2 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki za odpowiedź. Domykanie mam ale wiem ze można otwierać szyby z karty przy odpowiedniej kombinacji . Tak przynajmniej maja inni i tak twierdzą w ASO. Chociaż jak jest prawda to nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jak się dowiesz to się pochwal tym odkryciem. Domykanie szyb z pilota jest ułatwieniem, że nie trzeba się wracać do auta na odwrót nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 może im chodziło właśnie o domykanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzio2 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Otwieranie szyb jest np. potrzebne aby wywietrzyć samochod gdy stał na słońcu i jest nagrzany. Napewno jest otwieranie http://www.allegro.pl/item906349671_perfek...ne_1_5_dci.html to jest link w którym auto coś takiego ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ludzio2, Nic tylko kupić to auto i otwierać szyby z pilota. Pewnie tego samochodu na oczy :shock: nie widziałeś, mylę się? Najbardziej samochód nagrzewa się przez przednią szybę. Ta też powinna być otwierana. Wsiadasz, ruszasz i już wiatr wieje Ci w twarz. Uparty jesteś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Następny post odbiegający od tematu, (ponoć już wyjaśnionego) będzie "nagrodzony paseczkiem". Temat jednak na razie pozostawiam otwarty, może faktycznie cuda się zdarzają i możliwe jest zdalne otwieranie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 a ja mam takie pytanie idzie lato i upały jest ktoś kto może wie jak bez wychodzenia z domu odpalić auto z karty i klimke włączyć tak żebym mógł wsiąść do schłodzonego auta to było by bardziej praktyczne niż otwieranie szyby ;) ;) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 w niektórych jeep'ach jest taka opcja - można zapalić samochód zdalnie z pilota. Może na alledrogo ktoś oferuje jakąś przystawkę do elektroniki, jak znajdziesz to napisz, może któryś z kolegów się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Odświeżę temat. Może ktoś wie jak zrobić otwieranie szyb z pilota ? Zamykanie jest więc pewnie da się zrobić otwieranie po podłączeniu do komputera. Kolega ma Audi i tam można otwierać i zamykać z pilota więc może ktoś kto zna się na tym może zrobi też otwieranie takie przydatne żeby wypuścić ciepłe powietrze przed wejściem do samochodu w upalny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundek Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 można otworzyć szyby po dwu krotnym szybkim naciśnięciu na pilocie opcji zamykania drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wtedy właśnie drzwi się zamykają i zamykają się szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 można otworzyć szyby po dwu krotnym szybkim naciśnięciu na pilocie opcji zamykania drzwi Po dwukrotnym naciśnięciu zamykania drzwi zamykasz szyby a nie otwierasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kundek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 witam.no kolego niestety u mnie się otwierają.miałem przykry incydent nawet z tego powodu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi