Obiboc Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Obiboc - i jak ? prospekty dotarły ? Dotarły w piatek ale Renault się nie popisało , wysłali katalog do Megany II PHII ( krotkich wersji) oraz instrukcje dla handlowców jak zachwalać sedana i kombii dla II PH I walne fotki i prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a jak to jest z megane 1.5 dCi ale 101koni ? ja mam taką z 2003... a w tych katalogach jej nie ma... nie czaje czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Do katalog jest z poczatku roku a wersje 101 konna czyli taka jak moja puscili na rynek " Prawdopodobnie " od 10.2003. przynajmniej tak opisuje to intercars. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to dziwne, bo w dowodzie mam : data pierwszej rejestracji 02.04.2003 ... ehh francuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 a Jak mam 1,9 dci 120km i wszystko co tu nadmienione plus nawigację , tempomat , solar dach itp to co to za wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi