AQQ_2004 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam! Mam pytanie do Was czy przy ww. przebiegu warto jest już zrobić wymiane rozrządu, i jaki to jest mniej więcej koszt przy 1,5 dci. Dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ASO zaaleca co około 100, ale serwisy i większość nawet co 70-80tyś bo lubi się tam coś posypać, 300zl zestaw, 130 pompa - 400-500-robota... zależy gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQ_2004 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 dzięki kolek za szybką odpowiedź. a czy masz do polecenia jakiś dobry sprawdzony warsztat w kraku? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mam w bielsku, ale oni sobie bardzo cenią... A w krakowie to nie wiem, moze za niedługo ktoś z krakowa odpisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Chwalą tych z Wieliczki... Zresztą można przy nich być. Mój Ojciec robił ostatnio rozrząd w benzyniaku gdzie indziej. Ale w jego samochodzie rozrząd nie jest tak skomplikowany jak w MII diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam! Bezwzględnie wymieniaj jak najszybciej ten rozrząd. Ja wymieniałem u siebie po 80 tys. km i po zdjęciu osłon, poduszki silnika byłem mile zaskoczony żadnych wycieków itp. Koszty to 250 zł oryginalny rozrząd – firmy GATES, pompa VALEO ok. 130 zł. Robota na ok. 1,5 godziny z zegarkiem w ręku. W moich stronach wymiana rozrządu kosztowała 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Koszty to 250 zł oryginalny rozrząd – firmy GATES albo oryginalny albo Gates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Snap pasek rozrządu w każdej nowej reni jest firmy GATES. Ja kupiłem przez kumpla z serwisu ORGINAŁ firmy GATES zapakowanay w pudełko renault. Taki sam miałem założony. WIęc nie nie wiem o co ci chodzi??? Widać paski rozrządu dla renault dostarcza gates. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 to prawda, że gates robi paski dla renault, ale część jest pod marką Renault, a część sprzedawana jest jako gates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Hej Snap to na dowód tego co mówiłem GATES robi dla reno paski i to są orginały. W załączeniu przesyłam zdjęcie mojego wymienionego paska rozrządu gates plus znak renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi