pers Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 nie mam foty niestety ale od paru dni po Gliwicach na gliwickich tablicach jeździ czarne Porsche Panamera, bomba B) kawał fury [ Dodano: 2010-01-11, 21:56 ] pawelp2008, taką Renófffke bym chciał bardzo 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ferrari jakiegoś alkoholika:Obrazek to nie ten?: http://www.autokrata.pl/artykul/kolejny-wy...-warszawie-5047 był... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Takie cudo, które napotkane na A4 między Krakowem a Katowicami To jest Daimler Ferret, wydaje mi się że kilka sztuk w PL jest, ogólnie to angielska maszyna, z ciekawostek dodam że z silnikiem Rolls-Royce'a. Posiada też tyle samo biegów w przód i tył B) I ode mnie: Opel Kadett KJ38 z "pewnej" prywatnej kolekcji... może o nim więcej niedługo B)) A tutaj biedny NSU Prinz gnijący na jednym z kieleckich złomowisk B) Obok niego równie zgniły Ford Consul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 BARTIG, nie wiem, to auto wbrew pozorom nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Można spotkać dużo ciekawsze auta na naszych drogach. Inna sprawa że Ferrari jest mało w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Powiew retro z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Piękny klasyk :) Ma duszę skubany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 no no piękny egzemplarz Citroena BL11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Auta w lusterku przedstawiać chyba nie trzeba :) Auto na co dzień jeździ po Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Bumblebee .. przyłapany w Sopocie ;D pewnie na wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jazda bez amorków, na samych sprężynach, cóż za komfort jazdy hahahahaha :) jak to zobaczyłem to leże i kwiczę do teraz :) A co to za auto ?? :) kto wie ?? Podpowiem że to musi być kierowca VWzłoma bo tylko oni mają takie pomysły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Guziol wrzucił ten film jakieś 1,5 godziny temu na MCKP, a że jest to auto raczej typowe, nijak ma się do tematu. Coś ode mnie, żeby nie było OT: Kosiarka w wykonaniu Forda: Range Rover w czarnym macie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Namierzony w Bielsku z tela. "Amerykański Jamnik" niegdyś biznesowy synonim luksusu, dziś już chyba tylko kiczu. Zresztą krąży ich po mieście więcej, 3- nieco krótsze stoją na Błoniach, jeden koło Vieny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ciekaw jestem jak się takie cudo prowadzi, szczególnie w zakrętach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Kosiarka w wykonaniu Forda: chcesz więcej fotek tego :) może ze środka :) często stoi pod moimi oknami firmowymi.... Zdziwiłbyś się co to potrafi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 [13.05.2010] Wiem co to potrafi, widziałem na trasie jak to jeździ, poza tym w Warszawie widziałem start takiego zielonego potworka - piękna sprawa. Ale jak mi sergiu83 załatwisz takiego do testów to masz u mnie ;) ;) Edit: Dziś widziane Clio V6 Sport na ul. Kaliskiego w Warszawie. Niestety nawet nie zdążyłem pomyśleć o aparacie, poza tym szczęka leżała mi na kolanach - jaki ten potworek wydaje z siebie dźwięk to tylko pozazdrościć :shock: Coś pięknego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi