Wojtek1987 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 no to teraz ja dodam kilka fotek które robiłem bedąc w Londynie i Bournemounth oraz Christchurch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 wyszła Ci niezła literówka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 scar, juz poprawiłem błąd ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Co do 8C to w Polskich salonach juz była ;) Podczas premiery Alfy Romeo MiTo była we Wrocławiu i Krakowie i kilka razy widziano ją w Warszawie pod salonem ;-) I na Foksala w Warszawie na autoarystokracji też była ;-) Ale codziennie nie stoi to fakt ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Alfa wygląda pieknie to fakt, no nawet nie wiedziałem że była w POLSCE, ja jej osobiście w polskim salonie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 A oto wehikuł czasu z Skoczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 fajne ma felgi ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Rbit, Tylko czy to można nazwać autem a tego temat dotyczy ;) To jest pompaj pompaj aż napompasz. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Oj tak i nawet stoi przy straży pożarnej, ale ma koła i jest mobilny więc myślę, że się mieści w ramach tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 złapany Jaguar w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzis po Gdańsku mineło mnie maseratti i nowa corwetta ale nie udąło mi sie zdjęc zrobic =/ maciek127 jesli mie pamiec nie myli (zapamietalem rejestracje) to dokladnie tego jaguara widziałem na 7 w okolicy Gdańska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A w jednym z bielskich centrów handlowych natknąłem się na takiego karbonowego KTMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dzisiaj u siebie miałem namiar na ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Takie: [ Dodano: 2010-06-07, 23:16 ] Teraz fotka autka wykonana przez małżonkę.... Zastanawiałem się, czy może do tematu: ...Humor... albo ...Co to za fura... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi