lepper_pl Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Po kontakcie na PW i teraz doczytaniu reszty postów wyjaśniających faktycznie zaczynaliśmy pisać o czymś innym. Pisząc o dziale zniżki faktycznie można by było porozmawiać o wglądzie do tego działu po rejestracji spełniając minimalne wymagania. Kolegi mea, nie mamy prawa się czepiać i obarczać winami przy czym po co mamy się kolejny raz szarpać między sobą. Zwrócił nam uwagę na sprawy o której my "wielopostowi" ludzie o statusie użytkownika nie mieliśmy widać pojęcia(przynajmniej ja nie miałem a to nie tyczy się wszystkich). W ten sposób sprawę przeanalizujemy i będziemy mogli wyciągnąć wnioski co dalej będziemy z tym fantem robić oczywiście konsultując się z administratorem bo obsługa tego działu należy do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Rozumie, że osoby nie posiadające statusu użytkownika nie mogą zakładać nowych tematów w dziale sprzedam. Zgadzam się z tym, ale powinny one mieć możliwość pisania postów w już istniejących wątkach. Jest to korzyść nie tylko dla kupującego, ale i sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Docelowo póki co to pozostaje kontakt ze sprzedającym na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freedek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Tak, ale jest to według mnie niepotrzebne utrudnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jeden z ostanich postów w dziale sprzedam, założony przez usera "scenic części" zarejestrowanego dnia 07.05 nie śmierdzi moderacji "handlarzem", od których tak się to forum broni,wprowadzajać różne progi postów itp....? Chyba że ma pozwolenie...sam nick,profil wskazuje moim zdaniem,że ta osoba tylko tu wpadła aby sprzedać co ma :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Olek34, Coś mi się wydaje, że kol. Robak to jeden z moderatorów, a skoro to przesunął i to "firmuje" to chyba logiczne że jest zgoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ok. Mógł to przesunięcie zrobić z obowiązku i nie zwrócić uwagi na usera ;-) Swoją drogą czym trzeba sobie zasłużyć aby móc sprzedawać części tutaj na forum? Każdy ma pewnie znajomych "szrtowiczów", którzy chętnie by tu potworzyli konta w stylu: "megane części", "renault części" itp? Tylko pytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mógł to przesunięcie zrobić z obowiązku Takich przesunięć nie robi się z obowiązku, bo takowego nie ma. Tylko "dobra wola" i po pozytywnej weryfikacji danego użytkownika. Zazwyczaj jest to obwarowane zagwarantowaniem niższych cen, rabatów czy tez bonusów dla użytkowników forum. Dokładnie jednak musiałbyś podpytać kol. Robaka skoro przeprowadzasz szczegółową rewizję poczynań i decyzji Administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 "scenic części" i "Robak" to ten sam user :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 marek_c, akurat się mylisz scenic części to mój kolega który prowadzi sprzedaż części z rozbieranych aut zalogował się w końcu na forum stąd jest ten dziwny temat, które zresztą zawsze wcześniej zakładałem pod swoim nickiem, zresztą możesz to sprawdzić np po IP. Do tego dodam że akurat ten krok administracji ma na celu stworzenie nowego elementu na naszej stronie ale szczegóły zna tylko wąskie grono użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Robak, ja nie chcę nic sprawdzać - mi to nie przeszkadza. Dlaczego tak napisałem - wydawało mi się że wątek napisałeś Ty a potem założycielem okazał się "scenic części" i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 marek_c, dokładnie było tak jak napisałeś, najpierw ja byłem założycielem tematu w imieniu kolegi scenic części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi