drzazga Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witajcie! jak to bywa pozimie, nastała mnie ciekawa niespodzianka bo zmyciu górnej warstwy błota itp po zimie mialo to juz jakis czas temu, ale strasznie mnie to denerwuje wiec pytam was. Prawdopodobnie po spotkaniu z jakąs snieżną zaspą, odpadło troszke lakieru. Wszystko pokazują zdjęcia... ma ktos pomysł co mozna z tym zrobic ? niechce znów płacic lakiernikowi niewiadomo jakich pieniędzy... może mógł bym z tym zrobic cos na własną reke... mam jakies 300ml lakieru z tego auta, rok temu mi malowali kilka rzeczy i zostało... zdjęcia do obejżenia tutaj: http://img91.imageshack.us/gal.php?g=20100322159.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 drzazga, samo pryskanie lakierem nic nie da :-/ Trzeba poszpachlować i szlifować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazga Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 życie jest okrutne ale to z tą szpachlą taki problem ? nie był bym wstanie tego sam dokonac ?:lol: szlifowac to umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jeżeli masz troszkę zdolności manualnych to zrobisz to sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi