Gawel Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam, nie wiem czy ja jestem dziwny, nadwrażliwy, ale jeździłem już wieloma sam. a w MIII benz. 110, po raz pierwszy słyszę dziwny dżwięk podczas jazdy. Np. jadę równo na 5 i kiedy naciskam na sprzęgło robi się ciszej w aucie, kiedy włączam znowu sprzęgło, dochodzi do mnie dżwięk jakbym miał minimalnie niedomkniętą szybę z prawej, taki szum. Czy ktoś wie o co chodzi? W innych autach, np w MII tego nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jeśli wciskasz pedał sprzęgła i robi się ciszej a jak go odpuścisz to głośniej to pewnie wyje łożysko oporowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jeśli słyszysz to znaczy, że działa i jest na swoim miejscu Ale tak na serio, to Megii jest przecież na gwarancji i jeśli widzisz, że coś nie tak to niech Panowie z ASO się wykażą :lol: (Od tego w kocu są) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Tylko czy po 1000 już łożysko? Pojadę, ale wolałem się tu czegoś dowiedzieć, aby w stacji nie usłyszeć TTTM Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi