GraVeR Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam Chciałbym wymienić żarówki w środku auta, czy w podsuwitce, w drzwiach, w rejestracji i w klapie, bo są one żółte a chciałbym białe btw biały efekt jaką żarówką otrzymam? Musi to być diodowa? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Najlepiej jak by to była diodowa... Wyjmij jedną z nich i zmierz długość w mm.. Będziesz widział, że masz kupić didoy rurkowe o tej długości.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 witam .w drzwiach są takie same jak postojowe w reflektorach a oświetlenie tablicy rejestracyjnej są takie rurkowe to wiem bo zmieniałem na Ledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 dzieki wam:) czyli w drzwiach sa w5w tak? bo one sa dosyc male a wszedzie indziej sa rurkowe tak?:lol: sufit, drzwi i rejestracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Nie wiem jak u Was, ale u mnie w suficie są żarówki w5w (2 przód i 1 tył), a oświetlenie tablicy to rurka c5w (36mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ale u mnie w suficie są żarówki w5w u mnie tez sa te w5w a myslałem ze mam tam żarówke rurkową jak w podswietleniu tablicy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi