Piotr_26 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam posiadam w swojej reni przednią szybe w odcieniu fioletu co ten barwnik oznacza jakie ma zastosowanie ? i ile ewentualnie kosztuje wymiana takiej szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Ja za zwykłą zieloną z czujnikiem deszczu płaciłem ok 600zł i wówczas gościu mówił mi że gdyby była fioletowa to dużo duzo drożej ale dokładnie ceny nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 co ten barwnik oznacza jakie ma zastosowanieto jest szyba solaryczna.Nazwa sugeruje jakie ma zastosowanie.Co do ceny to najlepiej się przejechać do gościa który wymienia szyby..wszystkiego się dowiesz na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi