blez Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak w temacie ma oryginalne alufelgi renault ale niestety nie mam klucza do odkręcenia dekielków żeby się dostać do śrub, na których trzyma się koło. Szukałem na alledrogo ale niestety z mizernym skutkiem. MOże podeśle mi ktoś jakiegoś linka. Jak nic nie znajdę to jest plan wykonania takiego sprzętu z rurki ale to troszkę roboty i wolałbym gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos18 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 http://allegro.pl/item972864664_klucz_kluc...lkow_dekli.html Wydaje mi się że taki powinien pasować ale dla pewności napisz do sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blez Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dzięki wielkie za szybką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 blez, dokładnie tak wygląda od oryginałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki500 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 witam a ja odkęcałem cały czas kombinerkami ze (szczypcami, ostryni końcami) i szło dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 majki500, można i kombinerkami ze (szczypcami, ostrymi końcami) ale takie kombinerki nie zawsze wozisz w aucie a ten kluczyk za śmieszne 15zl to nawet ma swoje miejsce w opakowaniu na podnośnik i klucz także warto kupić ;-) ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Tak trochę poza tematem- mam już tak zużyte śruby zabezpieczające, że muszę wymienić na zwykłe. Nie byłbym już w stanie sam wymienić koła :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi