SUJKA Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam Was.Mam taki problem. Otoz w mojej megi II od czasu do czasu pojawia sie taki oto komunikat:<INJECTION DEFAILLANCE> Niestety moj francuski nie jest najlepszy a nie posiadam instrukcji w jezyku naszym ojczystym.Czy jest ktos kto moglby mi pomoc.Dziekuje i pozdrawiam. :lol: Proszę dostosować tytuł postu do jego treści. Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cage Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 jest to komunikat problemu z wtryskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUJKA Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 czyli co sie w takim wypadku dzieje co trzeba zrobic? jest to jakis wiekszy problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie napisałes jaki masz silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 SUJKA, czy jeździsz tylko po mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUJKA Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 mam silnki 1,5 dci no fakt jezdze duzo ale nie tylo po miescie ostatnio zrobilem 2000km na trasie. pozdrawiam was Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelesikor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ostatnio pojawił mi sie własnie taki komunikat INJECTION DEFAILLANTE i napis STOP. po wyłaczeniu silnika komunikat pojawił się a po chwili znikł i napis STOP tez znikł. stało sie to ok 4 razy- jak narazie. czy może to byc cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ostatnio pojawił mi sie własnie taki komunikat INJECTION DEFAILLANTE i napis STOP. po wyłaczeniu silnika komunikat pojawił się a po chwili znikł i napis STOP tez znikł. stało sie to ok 4 razy- jak narazie. czy może to byc cos powaznego? Niech kolega nie dubluje postów, bo będzie kasacja i pewnie ostrzeżenie... Owszem, ma kolega rację. Jednak całej tręści poprzedzającego posta teżnie cytujemy :] - Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ile przebiegu???? Prawdopodobne usterki: - Uszkodzenie któregoś lub wszystkich wtrysków - zależne od przebiegu. - Lewe powietrze w układzie zapłonowym. - Uszkodzenie oringów na pompie, - Filter paliwa do wymiany / kontroli - czujnik Komp diagnostyczny powie Ci prawdę, przynajmniej powinien :-P Ale nie bagatelizowałbym sprawy, bo jeśli to powietrze to przycierasz wtryskiwacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelesikor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 przebieg 60.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76yelo Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witam panowie jestem nowy mam podobny problem na kompie wyszło że to regulator ciśnienia wtrysku czy oznacza że to cudo do wymiany czy może coś innego, dodam że takie coś ma miejsce przy ruszaniu ale nie zawsze megane II 1,9 dci z 2003 roku przebieg ok 140 000 pozdrawiam i licze na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi