krzysztof16fu Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Sprawdzałem bezpieczniki wszystko w porządku.Jak tam się dostać nie urywając zaczepów. Czytałem że od lewarka ale to niemożliwe zbyt grube palce.Bieda niema jak podłączyć navi czy telefonu.Pomóżcie auto mam od pół roku i tak się meczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zobacz jaki jest stan styków w gnieździe zapalniczki. Może poprzednik dużo używał samej zapalniczki i się styki zasyfiły. Widziałem już w swoim żuciu gniazdka zapalniczek samochodowych regularnych palaczy. Całe czarne i zabrudzone były i po pewnym czasie rezystancja była tak duża że nic w tym gnieździe nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof16fu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zapalniczka jest zupełnie nowa osoba była niepaląca.Czy możliwe żeby była to wersja samochodu dla niepalących.Nic tam nie widać,dostęp paskudny.Chyba trzeba zdjąć te plastiki ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi