slawek1964 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Może ktoś mi pomoże. Nie działa mi prędkościomierz i nie liczy na wyświetlaczu kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Opcja Coś było na ten temat na forum. Zacznij od rozebrania deski i dostania się do kostek połączeniowych zegarów. Przeczyść styki na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 slawek1964, czy towarzyszą temu jakieś błędy? Np. ABS? Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 dzisiaj zaczął chwile działać licznik, później oszalał pokazywał nawet 240 km/h i znów przestał działać. Rownież na chwilę zapaliła się kontrolka świec żarowych. na koniec wszystkiego przestały działać przednie wycieraczki. jESTEM DZIŚ WYKOŃCZONY SWOJĄ mEGI :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 slawek1964, A zaglądnąłeś do wtyczek jakem pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Idź zgodnie z radą Prezesa, sprawdź też styki w skrzynce bezpieczników pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1964 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ABS jest dobry styki też są ok. Z ABS wychodzi sygnał na licznik (a licznik n ie działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robtax Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ja mam ten sam problem. ABS działa normalnie kontrola trakcji również. Prędkościomierz nie działa wcale... Kostki przy zegarach OK. W tej skrzynce z bezpiecznikami pod maską jest jakiś przekaźnik lub bezpiecznik odpowiedzialny za zegary A może ma ktoś opis tych przekaźników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigniew1111 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 mam pytanko wymieniałem napęd prędkościomierza jak teraz dobrze zgrać położenie wskazówki na napędzie aby dobrze pokazywał prędkość samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi