arthuras Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, muszę wymienić rozrząd, czy ten zestaw będzie ok ? (klik) Czy może powinienem szukać paska Gates, pompy SKF... ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Hej. Wlasnie tez zamierzam wymienic rozrzad ale czy az tak tanio kosztuje jak podajesz link?? Mi mechanik Polski z hurtowni moze zalatwic z upustem za okolo 140f z pompa czyli pewnie okolo 600-700 zl. Kurcze jak tak tanio to biore z Polski jesli oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielak1979 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam. Ja płaciłem: -pompa wody 115.00 -napinacz rozrządu 100.00 -pasek roarządu 133.00 Pozdrawiam ZIELAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuras Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 A jakich firm były części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 ''arthuras'' to co podeslales na allegro to sa oryginaly? Orientuje sie ktos czy dobry bedzie ten pasek i pompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthuras Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 nie mam pojęcia, dlatego zapytałem na forum, czy zestaw jest OK, ale nie ma odzewu Cytat z aukcji: "Wszystko w jakości oryginału. PASEK DAYCO ORYGINAŁ W RENAULT NAPINACZ KOYO ORYGINAŁ W RENAULT POMPA WODY DOLZ JAKOŚĆ ORYGINAŁU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 No tez wlawni3 mysle ze oryginal. Mam nadzieje ze ktos odpowie bo jak jest to warto i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 lukasz sobacki, a ja myślę,że to nie jest orginał :-/ Wedle innych żródeł pasek na pierwszy montaż jest Gatesa,pompa Hepu,rolka napinająca SKF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocad Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 ja wyczytałem, że na pierwszy montaż w Renault idą rolki i napinacz firmy INA - i takie chyba kupię a pasek Contitech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Hej. Czy ten pasek do Megane 1.9dci 2004 bedzie pasowal? Czy trzeba znac dokladny numer silnika jak tam pisza F9Q....?? http://cgi.ebay.co.uk/Renault-Megane-1-9dC...=item4cebd6b757 I czy ta pompa bedzie dobra? http://cgi.ebay.co.uk/RENAULT-MEGANE-CC-1-...=item2eabc6c6c6 Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocad Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 sprawdź tutaj Inter Cars, wszystkiego się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz sobacki Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak ale czy te co podalem beda dobre i dobrej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts