Romanek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam serdecznie! Niemal trzy tygodnie temu kupiłem Megane Grandtour 1.4 16V 2003 z przebiegiem 29 tys. km. Auto jest super za wyjątkiem spalania, o czym już pisałem i dziwnego odgłosu przy ruszaniu. Otóż przy ruszaniu z jedynki słychać wyraźne dudnienie, które ustaje po przełączeniu biegu na wyższy. Przy wyłączonym ASR nie słychać tego odgłosu. W serwisie powiedzieli mi tylko tyle, iż ASR nie powinien hałasować. Może któryś z kolegów spotkał się z podobną przypadłością. Bedę wdzięczny za informacje. Przy okazji zapytam, czy ktoś ma do sprzedania zaślepkę (wymiana żarówek) do lewego przedniego nadkola? Pozdrawiam Romanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja tez nie mialem zaslepki. Efekt - zniszczone kable, brudna (strasznie) lampa. W ASO kupisz taka zaslepke za 20 pln. ASR ni mom Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romanek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dzięki! Pytałem telefonicznie o taką zaślepkę w salonie w Toruniu, ale chcieli za nią 60 pln. Może nie zrozumieli o co chodzi. Przy najbliższej okazji wjadę tam osobiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 w Radomiu dwie zaślepki w ASO to 80 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi