Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dokładnie na tym właśnie komunikacie. Wciskasz bolec do kasowania przebiegu i trzymasz go wciśniętego tak długo, aż komunikat i kluczyk znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-13 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Dokładnie na tym właśnie komunikacie. Wciskam bolec do kasowania przebiegu i trzymam go wciśniętego bardzo długo. Nic mi to nie daje jak kluczyk migał tak miga. Może muszę wcisnąć gdzie indziej pomocy. A może ktoś wie co on dokładnie oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wchodzisz na komunikat VIDANGE A PREVOIR wciskasz przycisk do kasowania przebiegów, napis VIDANGE A PREVOIR zacznie migać,cały czas trzymasz przycisk potem zmieni się na napis 30000 do kolejnej wymiany oleju, ten napis też będzie migać trzymasz tak długo aż przestanie ,to wszystko dzisiaj to kasowałem u siebie działa na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wciskasz na pewno bolec do kasowania na licznikach, a nie na prawej manetce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-13 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wciskam bolec w gałce po prawej stronie, do włączania wycieraczek i spryskiwacza. Czy o niego chodzi? irex czy tak Ty to robiłeś więc powiedz dokładnie. I bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tekst cytowany z działu Tricks & Tips Przebieg pozostały do kolejnej wymiany oleju. Objaw: Zapala się service lub napis “change oil soon”. Jak wyzerować? 1. Wsadzić kartę do czytnika. 2. Włączyć zapłon i ustawić ekran na przebiegu km liczonym do wymiany oleju. 3. Przytrzymać przez 10 sek przycisk zerowania (ten mały wystający przy zegarach) aż do momentu kiedy informacja do kolejnego przebiegu zacznie się świecić w sposób ciągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie chodzi o przycisk w prawej manetce (od wycieraczek) tylko o taki czarny przycisk wielkości zapałki, który znajduje się na obwódce prędkościomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-13 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Teraz otrzymałem solidne wyjaśnienie. Zrobiłem jak kazaliście i wszystko jest super. Kluczyk znikną i do następnej wymiany mam znowu 30 000. Ale czy to nie za dużo? Mówiąc krótko wciskałem tam gdzie nie trzeba. Naprawdę bardzo dziękuję za pomoc i cierpliwość wobec laika. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nie, nie jest to dużo aczkolwiek powinieneś zmienić już olej, teoretycznie powinno zmieniać się co rok lub co 30tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denfal Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wchodzisz na komunikat VIDANGE A PREVOIR wciskasz przycisk do kasowania przebiegów, napis VIDANGE A PREVOIR zacznie migać,cały czas trzymasz przycisk potem zmieni się na napis 30000 do kolejnej wymiany oleju, ten napis też będzie migać trzymasz tak długo aż przestanie ,to wszystko dzisiaj to kasowałem u siebie działa na 100%. Potwierdzam. Przed chwilką dzięki temu forum też uporałem się z migającym kluczem. Działa na 100%. Oczywiście przycisk ten przy lewym zegarze trzeba użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi