Aveo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, czy warto kupić nowa Megankę sedan z zeszłego roku z silnikiem 1.5/105 ? cena 55tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 powiedziałbym żebyś sobie darował Megane i kupił Fluence ale ostatnio zdrożał :-x . Megane będzie szybko lecieć na wartości. Jak bardzo chcesz spróbuj stargować jeszcze do 50tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W salonie Sepczyński powiedziano mi że po świętach ma wejść rabat na Fluence około 1,5-2tys. Zastanawiałem się nad nim, nawet odbyłem jazdę próbną, ale w tym przypadku byłaby benzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Aveo, może być i benzyna bo przecież teraz niema wielkiej różnicy w cenie paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W cenie faktycznie nie ma, ale w spalaniu jest. Chociaż faktycznie doliczyć koszty ewentualnych napraw to wybór diesla może być dyskusyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 chodzi o to ze różnica w cenie jest prawie 10.000zl to dopiero się zwróci po jakiś 100.000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Powiem tak. W zasadzie jestem na etapie zmiany dotychczasowego auta na Fluence, ale jeszcze jakieś licho mnie kusi na Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no to musisz wybrać wiadomo ze silniki są takie same ale wygląd zewnętrzny jak i wewnętrzny maganka ma starszy ale tez nie brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 się zwróci Wszyscy się upierają z tym "zwracaniem", a co z przyjemnością z jazdy? Z dCi jest o niebo lepsza, wręcz bezcenna ;-) Ja bym się jeszcze potargował, ciężko będzie im sprzedać stary model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 kataryniarz, czy lepsza jest przyjemność na pewno benzyna ma osiągi troszkę lepsze niż dci a różnica 10tys zl miedzy dci a benzyna jest spora i jak zamierzasz dużo jeździć i bić kilometry to lepiej dołożyć do dci ale jak masz zamiar przez 5-6 lat zrobić 100tys przebiegu to już się tak nie kalkuluje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 benzyna ma osiągi troszkę lepsze niż dci Które? Aveo jeśli już koniecznie musi być nowy to bierz Fluence (teoretycznie powinien mniej tracić na wartości). Chyba, że wytargujesz II za 50k :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 kataryniarz, zobacz http://pl.wikipedia.org/wiki/Renault_M%C3%A9gane ile ma do setki i prędkość maksymalna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cholek3 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Fluence wizualnie mi się podoba, ale jedna drobnostka odstraszyła mnie od tego samochodu. Mianowicie ramiona mocujące tylną klapę bagażnika "wchodzą" do bagażnika, więc wyobraźcie sobie, że macie pełny bagażnik i nie możecie domknąć klapy lub co gorsza, zamkniecie ją, ale ramiona zniszczą/uszkodzą wam cokolwiek jest w bagażniku. Wg mnie straszne niedopracowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żaba17' Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 damian1000000 no nie wiem czy taka mała jest różnica bo ostatnio jak patrzyłem to jest 58 gr różnicy a to chyba nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1000000 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 wiesz dawno nie bylem w kraju :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi