Aveo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 darował Megane i kupił Fluence Dzisiaj zamówiłem Fluence. Według danych dealera dzisiaj wyjechał z fabryki. Odbiór w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jaki silnik wybrałeś ?? i wersja wyp.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Cholek3 - miałeś rację z tymi ramionami bagażnika :shock: to po prostu przegięcie :-? Co to jest - Talia hardcore. ale panowie z Renault zawsze muszą coś popsuć. Większy bagażnik 530l - wole swoje 510l. Muszę powiedzieć, że ten bagażnik mocno mnie zniechęcił do Fluence bierz M II. Fluence - będzie można brać po lifcie jak poprawią wszystko to co popsuli :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzisiaj zamówiłem Fluence. Według danych dealera dzisiaj wyjechał z fabryki. Odbiór w przyszłym tygodniu. armog czytaj co autor tekstu napisał mi tam Fluence się bardzo podoba, pojechałem do salonu obejrzeć fluence`a z zamiarem kupna, ale uwagę przykuła ponownie M III GT i tak zostało. Przed kupnem auta jechałem Fluence`m 1.6 16v i Moją megi 1.5 dCi. Jeśli chodzi o subiektywną ocenę z jazdy - właściwie to samo. Fluence dla mnie odpadł - wsiadłem do auta - obniżyłem zupełnie siedzenie, ustawiłem sobie oparcie co by coś widzieć - to głową prawie na szybie byłem. Jeśli chodzi o te ramiona klapy bagażnika wchodzące w Sedanie do środka - rzekłbym że jest to dość popularne. AVEO napisz co tam sobie za autko skonfigurowałeś, jaki silnik itd? A jeśli chodzi o cenę fluence - najlepsza była w momencie wejścia na rynek, bodajże do końca lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie wiem dlaczego tak się łasicie na fluence. Taka lepsza wersja thalii skierowana do tego samego odbiorcy. Dwa silniki z trzema wersjami mocy, dwie wersje wyposażenia. Co do bagażnika to dodam, że wykładzina podłogowa jest z jednego wielkiego nie składanego, zginanego kawałka materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 obniżyłem zupełnie siedzenie, ustawiłem sobie oparcie co by coś widzieć - to głową prawie na szybie byłem To dziwne, przecież to takie same auto, a nawet ma więcej miejsca - większy rozstaw osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie wiem dlaczego tak się łasicie na fluence. fluence to nawet nie Megane o czym producent doskonale wie. 19- była chamade ale 19, mI- megane classic, mII- megane sedan. "mIII ?"= fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 armog, nie przesadzasz? @scar,fluence to takie słabe m3 generation. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Panowie, ja też dokładnie przyglądałem się Fluence, bo sam jeżdżę M II w sedanie, więc ta wersja nadwoziowa jest mi bliska. Potwierdzam większość uwag z wcześniejszych postów, wyraźnie widać że Renault trochę chciało pooszczędzać na tym autku. A szkoda. Jeszcze jedno mnie mocno rozczarowało (nie wiem czy ktoś z Was też to zauważył): we Fluensie nie ma tego genialnego rozwiązania z "bezkorkowym" wlewem paliwa. Dali zwykły korek. Bezsensowny pomysł, bo rozwiązanie z M II wszyscy chwalą. Choć jestem amatorem sedanów, to podczas rozmyślań o zakupie, to w tym przypadku chyba skłaniałbym się jednak do M III GT, które wygląda czadowo. Ewentualnie spojrzałbym w kierunku Lali III, ale to już niestety nieco inna pólka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 zwracam się do admina o stworzenie działu Nasi użytkownicy - Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jaki silnik wybrałeś ?? i wersja wyp.?? Silnik 1.6/110 wersja Expression+pakiet komfort, kolor czarna perła, gratis: autoalarm, dywaniki i ubezpieczenie. Upust 4.500,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 czyli i tak zapłaciłeś 55tys zł i jeszcze ubezpieczenia nie musisz płacić dobry wybór brakuje mi karty Hands Free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 brakuje mi karty Hands Free Mnie jakoś nie chociaż miałem w Scenicu, natomiast kolega w Lagunie ostatnio musiał wymienić bo mu padła-koszt 600,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 życzę miłego użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Aveo Więc jaki to silnik wybraleś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi