chabercik Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mam problem z okleiną która znajduje się na drzwiach na wysokości szyb nie wiem czy to okleina czy coś innego tak to nazwałem jest to czarne, które na skutek chyba dużych mrozów w tym roku popękało mi na jednych drzwiach. Teraz nie wiem co z tym zrobić czy poprzyklejać to jakimś klejejm czy można to dokupić ,stare jakoś zedrzeć i założyć nowe proszę o pomoc jeśli ktoś coś wie na ten temat czy to jest klejone czy to jest wymienne itp. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kupowałem coś takiego na allegro. Koszt nie wielki a wygląda jak oryginał. http://www.allegro.pl/item961694006_chropo...per_jakosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Można też podjechać z tym do agencji reklamowej - mają duży wybór folii różnego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monar_opole Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W jaki sposób usunąć starą okleinę??? W niektórych miejscach popękała. Chciałbym zakupić nową ale nie wiem jak usunąć starą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spróbuj podgrzać opalarką albo suszarką o dużej mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja odklejałem latem. Auto stało na słońcu parę godzin i okleina odeszła bardzo łatwo. Potem przemyłem benzyną ekstrakcyjną i nakleiłem nową. Dopiero po oklejeniu obciąłem delikatnie nożykiem na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi