Lukas.s Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak w temacie. Nie chcę zakładać nowego klubu bez zgody szefostwa, dlatego wychodzę z propozycją założenia naszego klubu w serwisie www.autocentrum.pl. Wiem że mamy już coś podobnego w polskajazda.pl ale ten serwis wydaje mi się bardziej ciekawy chociażby ze względu na opcje prowadzenia karty samochodu czyli np. tankowania, naprawy itp. a także oceny auta a co za tym idzie pozycji w rankingu ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Moim zdaniem pomysł jest b. dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak dla mnie to też pomysł trafiony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja osobiście nie mam nic przeciwko. Także w wolnej chwili odezwę się do autocentrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Krzychu, z tego co widziałem to chyba nie trzeba niczego zgłaszać. Po prostu zakładasz klub i tyle :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi