mcm00 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.tvn24.pl/-1,1651562,0,1,samolot...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 mcm00, Czytaj BOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tyle ludzi... szok! i prezydent jaki był nie był ale był głową państwa. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak może tyle ważnych ludzi lecieć w jednym samolocie.?? :-/ [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Oszczędził byś sobie komentarzy. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Mam to samo zdanie co Radek. Takie świeczki w internecie dla mnie są na pokaz ale cóż to tylko moje zdanie i oczywiście nikogo tu nie chce obrazić ani urazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus_24 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak dla mnie świeczki w internecie to jest totalna porażka. Idź jeden z drugim sprzed kompa, pomódl się w ich intencji, a nie jakieś pseudo świeczki na forach, czy NK prezentuj. Radek - podzielam Twoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Oszczędził byś sobie komentarzy takie mam zdanie i będę je wypowiadał. Dla mnie te wasze świeczki są śmieszne. Najpierw wyzywali jako prezydenta a teraz na pokaz walicie emotikony Daj sobie spokój Radek i inni- nawet w takim temacie szukacie pretekstów do sporu. Każdego indywidualna sprawa jak na taką sytuacje reaguje i czy sobie daje świeczki czy nie-ale komentarze są chyba nie wskazane. Zwróć uwagę, że w katastrofie nie zginął tylko prezydent, którego - jak to napisałeś:-"Najpierw wyzywali jako prezydenta" tylko masę innych osób. Jeżeli sobie teraz pomnożysz to przez dramat tych rodzin.......... Panowie- naprawdę nie toczmy teraz rozmów, kto ma rację, kogo popieramy itp. Nie podoba wam się taka reakcja ludzi to nie zaglądajcie w ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 CAPOMAN: Żyjemy w demokratycznym kraju, wybieramy prezydenta i mam prawo do wyrażenia swojej opinii, jeżeli nie obrażam nikogo i nawiązuję do tematu. Świeczki w internecie to wymysł dzieci neo, który podłapali inni ludzie i używają tego nie wiadomo po co. Tak samo wszelkie pseudo zdjęcia na NK - porażka! To co dzisiaj wydarzyło się jest wielką tragedią, ale nie muszę tego w tak beznamiętny sposób pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jak macie sobie coś do wyjaśnienia to proszę na PW Tragedia się stała i uszanujmy uczucia i zachowajmy powagę Jak ktoś czuje potrzebę wirtualnej świeczki zapalania to to robi - jak ci przeszkadza to nie zaglądaj TU. Nie ma znaczenia czyj to wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Prezes: Nie mam nic do wyjaśnienia z nikim. Zachowuję powagę, jak najbardziej. Temat jest w Offtopicu, moje słowa i wypowiedzi nawiązują do tematu. Wyrażam swoje zdanie nikogo nie obrażając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi