Prezes Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 CareK, To jak zachowujesz powagę to skończ te potyczki Najlepsze będzie MILCZENIA dla uszanowania ZMARŁYCH a jak ktoś chce świeczkę choć tą wirtualną im zapalić to niech sobie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Na bank wina spadnie na pilota...Dla mnie jest bardzo dziwne, że akurat w taki dzień, taki samolot (wyremontowany nie dawno też w Rosji) z takimi pasażerami zahaczył o drzewa i się rozbił... Wyrazy współczucia dla rodzin tylko z drugiej strony gdy dziesiątki "szarych" ludków codziennie umiera to tego nie widać... Teraz się zacznie walka o stołki a mam przeczucie, że Putin ręce zaciera...Ale to są wyłącznie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://pokazywarka.pl/l5xxks/ Ja jestem ciekawy, jaki to wszystko będzie miało wpływ na gospodarkę, i czy zmieni coś może na stosunkach polsko - rosyjskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 1. Nie zginął tylko prezydent, ale cała śmietanka naszego państwa w zakresie ważnych ludzi na ważnych stanowiskach. To jest największa tragedia tego wszystkiego. Gdyby to był zamach, byłby najlepiej zorganizowanym zamachem, ponieważ eliminuje wybitne jednostki. 2. Wina na pewno spadnie na pilota... A ja mam pytanie, kto podjął decyzję, żeby wszyscy lecieli jednym samolotem. 3. Nie ma się teraz o co kłócić. Nieważne jakie kto ma poglądy i co uznaje za odpowiednią metodę odreagowania. Niech każdy na swój sposób przeżyje tę tragedię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Niech każdy na swój sposób przeżyje tę tragedię.Byle godnie i z szacunkiem dla wszystkich ofiar i ich bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Na bank wina spadnie na pilota... tylko ,że On miał z tym najmniej wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Byle godnie i z szacunkiem dla wszystkich ofiar i ich bliskich. Mam nadzieję, że dla wszystkich było to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam bo słowa dzień d...... nie są na miejscu, mamy tragedię narodową nieważne jakie kto ma poglądy, to byli LUDZIE tacy jak my,lecieli oddać hołd tym którzy zginęli dawno temu ,a jednak mam wrażenie że historia zatoczyła koło, tragiczne koło.Wtedy też kwiat elity Polskiej,teraz też najważniejsze osoby naszego Kraju oddajmy im Hołd jaki się im należy każdy na swój sposób beż żadnych zatargów jakie mają miejsce wyżej . PAMIĘTAJMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 [*] szkoda słów dla takiej tragedii, choć nie darzyłem naszego rządu uczuciami to jednak zginęli ludzie którzy byli naszymi przedstawicielami... przejdą do historii i nasze dzieci o tym będą się na pewno uczyć :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 niech spoczywaja w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ...przeleciał ptak przepływa obłok upada liść kiełkuje ślaz i cisza jest na wysokościach i dymi mgłą katyński las... Zbigniew Herbert „Guziki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nawet jeśli ta traumatyczna chwila jest taką "spadającą gwiazdą", taką która przez chwilę zatrzymuję na sobie uwagę...a potem gaśnie. Nawet jeśli siłą rzeczy przejdziemy nad tym do porządku dziennego, należy pamiętać, że dla niektórych osób nic już nie będzie takie samo jak dawniej. Radek i Carek ,proszę zrozumcie ,że nawet demokracja ma swoje granice przyzwoitości i powściągliwości. Nawet taki zbrodniarz jak Hitler złożył hołd zmarłemu Piłsudskiemu i pomimo iż był zwykłym bandytą oddał mu szacunek. Trzeba uświadomić sobie powagę sytuacji w państwie która poważnie osłabiła jego strukturę, pewne komórki władzy i armii są zdestabilizowane i to dotyczy nas wszystkich, naszego wspólnego dobra narodowego. Jest mi osobiście bardzo smutno i odczuwam z tego powodu żal ,że śmierć zabrała tylu wartościowych ludzi tak nagle. I bezpowrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier13 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Był może ktoś z Warszawiaków na drodze przejazdu trumny z Prezydentem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi