waldek42 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wisi luzem w konsoli środkowej. Jak będzie potrzebny obieg wewnętrzny to się zrobi pyk- wg pomysłu aniewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 wczoraj dostałem info, że CAŁĄ operację można wykonać BEZ demontażu tego wszystkiego. ponoć wystarczy wyjąć radio i włożyć rękę, celem wyjęcia białej wtyczki. mam traumę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Co prawda w ScenicuII ale było http://megane.com.pl/scenic-ii-phii-manual...ighlight=klapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ...mam traumę ;) Niepotrzebnie, bo napewno po ślepaku nie odpiąłbyś zapinki złącza ;) Myślę teraz nad demontażem przodu i wkręceniu blaszki wg pomysłu aniewy, któremu pięknie dziękujemy za porady. Jeżeli to się uda mi zrobić to będę się cieszyć sprawną klapką bez puku-puku 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 zrób lepsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romsio Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Ja mam megan 1 2000rok czy ktoś wie gdzie są kable sterujące wentylacją ponieważ chciałbym odłączyć kabelek od tego silniczka?? Ile razy masz zamiar to samo napisać :lol: Patrz Regulamin pkt. 5.17 P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominator007 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 W Megane II nie trzeba zdejmować obudowy od gałki zmiany biegów. Jest coś na zasadzie zaślepki od schowka i pod tym są ukryte 2 wkręty. Co więcej, dla tych, którzy mają wprawne palce polecam nie demontować plastiku maskującego radio i regulacje nawiewu. Wystarczy wyciągnąć radio, wsadzić dłoń i po prawej stronie od razu jest zapadka. Odhaczamy ją, wyciągamy wtyczkę i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi