Sand Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam Mam problem dotyczący fotela a mianowicie oparcie fotela łamie się do tyłu, naprawiałem to u specjalistów problem znikał na kilka miesięcy a później to samo. Postanowiłem naprawić sam usterkę i dlatego prosił bym o pomoc. Potrzebuje jakiegoś schematu lub zdjęcia budowy fotela w środku. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Sand, jakie to auto? Rocznik podaj i model. P.S. Witam kolegę z Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonescu Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Coś mi się obiło o uszy, że niektóre megane2 miały akcje serwisową związaną z oparciem fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jest to megane coupe z 1999 roku z silnikiem 1,6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antonescu Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 To dopisz do profilu albo podawaj dokładne informacje w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arathron Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak to? Oparcie fotela się łamie? Co to ma być w ogóle.. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek34 Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Chłopaku allegro,szroty i kupuj drugi fotel za 40-50zł (jak nie masz skóry) a nie się bawisz w jakieś naprawy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Troszeczkę przesadziłeś bo sama przesyłka kosztuje minimum 50 zł, ale masz rację z allegro przeglądałem już no i fotele z poduszką są w innych kolorach niż mój, bym musiał dać go do obszycia - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts