brudijr Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 109 kupują ludzie, którzy zaczynają swoją kariere z CB i zazwyczaj po pół roku to radyjko jest wymieniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja np. posiadam w sceniolu TTI880 i antenke sirio ml 145 i jest to w miare dobry zestawik. Chodz radyjko ma ten minus że jest duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ta Omega wygląda jak zubożony klon Lafayette Ermes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 109 kupują ludzie, którzy zaczynają swoją kariere z CB i zazwyczaj po pół roku to radyjko jest wymieniane Mam to radio już ponad pół roku i jak na razie nie zamierzam go zmieniać, fakt jest to moje pierwsze radio, jednak ja z niego jestem zadowolony, a zrobiłem już z nim około 20kkm. jedyne co planuje zmienić w najbliższym czasie to antena, bo hustler rewelacją nie jest. Mam świadomość że to radio nie jest super hiper ekstra, ale za takie pieniądze (200zł z anteną i przesyłką), nie widzę lepszej alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 slawskip jakiej wysokości masz antenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 w opisie w wątku o aucie ma wpisane Hustlera IC-100, która ma jakieś 100cm, o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 http://allegro.pl/cb-radio-yosan-jc-2204-turbo-ant-yosan-missouri-i1658600616.html Dość ciekawy zestawik i podstawka pod antenę większa Jak mechanik nie zedrze ze mnie ostatniej kasy za naprawę furki to sprawię sobie taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Akurat ta antena, to żadna rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 (edytowane) a można wiedzieć dlaczego? P.S. Po przemyśleniu stwierdziłem że wolałbym antenkę w granicach 1m, bo z tą ML-145 to może być problem z schowaniem do bagażnika. No to może: http://allegro.pl/cb-yosan-jc-2204-ant-yosan-as-100-typ-sirio-i1678658500.html Antenka ma dość dobre opinie: http://cokupic.pl/produkt/Sirio-AS-100-mag/strona/2 Edytowane 26 Czerwca 2011 przez Lukas.s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Lukas.s - ja bym proponował kupić to radio oddzielnie, a popatrzeć gdzie taniej można kupić SIRIO TURBO 1000. Jest zdecydowanie lepsza i bardziej praktyczna od tej co przedstawiłeś. Nawet w 3 opinii (w co kupić) jest wspomniane o pochylaniu anteny przy wjeździe do garażu. Całkowicie się z tym zgadzam, to niby mało ważne, jednak w czasie użytkowania ma kolosalne znaczenie. SIRIO TURBO jest pod tym względem po mistrzowsku rozwiązana. Magnes wybierz około 15- 16 cm, to jednorazowy trochę droższy zakup, a na większym magnesie i lepiej się trzyma dachu i lepsza przeciwwago do anteny. Coś podobnego do lepszego zmasowania anteny montowanej w otwór lub na uchwycie. Warto w to zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 slawskip jakiej wysokości masz antenkę? w opisie w wątku o aucie ma wpisane Hustlera IC-100, która ma jakieś 100cm, o ile dobrze pamiętam Dokładnie tak jak kolega Pieczar pisze, około 100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ja posiadam Sirio AS-100 na magnesie i zadowolony jestem, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Sirio AS-100 jest jak najbardziej OK, ale warto zainwestować w magnes od ML-145 (niektórzy nawet takie zestawy sprzedają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ototo... właśnie ja tak mam AS-100 + podstawa od ML-145 polecam ponownie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 no właśnie czytając o tej antence dużo osób pisało aby zamontować ją na większym magnesie i nawet w jednym sklepie na miejscu znalazłem taką antenkę Jutro zamawiam Yosana http://allegro.pl/cb-radio-yosan-jc-2204-president-tommy-asc-i1703663771.html Antenę Sirio AS-100 będę kupował na miejscu bo gościu ma na większym magnesie a przy okazji mam gratis strojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi