MrTea Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Moze by zablokować mozliwość odpowiedzi na posty w tym temacie. Tzn. nowu user mowi "Dzińdybry" ale my juz nie bedziemy mieli mozlwosci odpowiedzenia. Pisze dlatego ze wchodzac w ten dzial widać w cholerę postów i nie wiadomo kto jest nowy a kto "stary" i tylko odpowiada... Wydaje mi sie ze będzie bardziej przejrzyście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bardzo fajny pomysł i skaczy sie nabijanie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pomysł może fajny ale raczej nie do wprowadzenia w postaci tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 chyba ze osiagniete ciezka praca administracji (czyt. kasowanie wszystkiego, procz przywitan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Proszę nie wpisywać w tym temacie przywitań - To jest dział na uwagi a nie na powitania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszek13ns Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam przyznaje sie ze jestem nowicjuszem, popieram bardzo ten pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit57 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Witold posiadam scenica 2 19 dci 130KM od 2007 r większych problemów z nim nie miałem oprócz wymiany rozrządu przy 119000 i wymiany olelu i filtrów co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kolego TU się witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zamykam ten temat, żeby nie było kolejnych pomyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi