bialak666 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak jak w temacie, minuty "chodzą" jak sekundy... myślałem że po prostu jest uszkodzony ale dziś przez chwilę było ok. więc zgłupiałem :shock: Miał ktoś taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Spróbuj nacisnąć przycisk od ustawiania minut, być może się zaciął albo trzeba rozebrać całość i przeczyścić styk od ustawiania minut. Przy ustawianiu minut zmieniają się one mniej więcej co 1/4 - 1/3 sek, jak przytrzymasz przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialak666 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Obstawiam styki bo zachowuje się jak gdy by cały czas naciśnięty był przycisk ustawień minut. Muszę jeszcze znaleźć jak rozbiera się deskę aby dobrać się do zegara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 bialak666, podnieś maskownice głośników w desce, odkręć śrubki i szarpnij górę deski do siebie. Po tym zegarek masz na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialak666 Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Rozebrałem kawałek auta, wyczyściłem styki w zegarku i cyka o.k :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi