Lewy Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ponownie lisiu90. Tym razem ul. Wrocławska. Wielkanoc ok, godz. 20:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 ktoś z Was nie mknął przypadkiem A1 na południe w niedzielę jasno-szarym MII ph.2 kombi? Bo coś takiego z - najprawdopodobniej - naszą naklejką na rufie mijałem ok. 8.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Oo! co ja taki często widziany jestem ostatnio :-> hehe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Łatwo Cię rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Poniedziałek, 13.04.2009 rok Kraków wylotówka na Warszawę okolice stacji BP godzina mniej więcej 19:02. Widziałem najprawdopodobniej lasior0-a lub RufusCK Nie jestem pewny bo nie widziałem blach ale na 100% Megi była czarna i miała te aluski co mają ci dwaj panowie. Ponadto megi która widziałem miała pakiet stylistyczny. Autko wygląda naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dziś godz. 13:00 DrNO Kraków os.Centrum C / B (al. Przyjaźni) a zdradził Cię (wg. mojej córki) "Garfield" na szybce Meggi - naprawdę bomba 20.04.2009 - a to wspomniana fotka ;) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 potwierdzam, to ja byłem :] nawet na zdjęciu uwieczniony heh to już drugi raz w tym miesiącu zostałem ustrzelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Warszawa, ul Pawia, dzień dzisiejszy niebieskie coupe 1ph1 i to chyba kolegi broniusa Silnik 2.0 żółte ramki rejestracji, z boku wlepka clubowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Dziś upolowany wujek lepper-a_pl w Piotrkowie Tryb. na ul. Narutowicza o 17:00 - oczywiście w swoim GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 dziś pizza, ale to zamierzone upolowanie ;) Jak zawsze miła pogawędka, zobaczyłem jak to Przemek workuje i muszę przyznać że ma bardzo zręczne palce Rano (11:35) przy ulicy Kaliskiego prawdopodobnie kol. InDaHouse0 wjeżdżał na parking WAT-u, tablice WB - proszę o potwierdzenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Wczoraj barto jak pomykał przez Kęty w strone Krakowa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 11.05.2009 w Gliwicach pod akademikiem strzecha Biały kombik SBE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 armog z piękniejszą połową i dumą rodziny dziś w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_87 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Może nie jazdą Meganką, ale spacerujący lepper_pl w Borkach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Tak przyznaję się do tego. To byłem ja :D (ps. trafiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi