aras189 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam Z góry przepraszam jak już był taki sam post mam problem ze światłami do jazdy dziennej po włączeniu wgl sie nie włączają na początku wystarczyło ruszyć kolumna kierownicy i było dobrze ale teraz już nawet to nie pomaga wydaje mi się ze to wina kostki tylko nie wiem jaki kolor kabla O to fotka tej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No ciekawe! A skąd kolega ma w Meganie I światła do jazdy dziennej :) Bo z tego co wiem to są postojowe, mijania i "długie", ewentualnie halogeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Tu masz opis w_acznik__wiate_.doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No przepraszam za błąd moja wina jasne ze chodzi mi o światła mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Problem może być w samej manetce a to już omawiano na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 W manetce raczej nie bo ruszałem kolumna kierownicy i się światła włączały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi