MiszaElk Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Jak w temacie - ktoś z kochanych sąsiadów pod...ł mi dziś w nocy antenkę GSM - taką jak na zdjęciu (ta krótsza) Czym ją zastąpić? Podejrzewam któregoś z sąsiadów - jak wykukam który to może już szukać lakiernika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 uroki mieszkania obok innych =/ mam podobnie czym ja zastąpić...kup używaną. a jesli nie spieszy Ci się to zaślep otwór np czarnym sylikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Używaną nie tak łatwo znaleźć... Po szrotach rozejrzę się przy okazji. Zaślepienie niezbędne? Nie będą kupował opakowania czarnego silikonu dla jednej kropelki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Może dostać Ci się tam woda nie wiadomo czy nie ma tam jakiejś elektryki, silikon 1,50zł w sklepie zoologicznym taki akwarystyczny kup :) Tubka wielkości kleju kropelka, super glue :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi